Сумська, Бадоєв, Бєдняков втратили найдорожчих людей після 24 лютого: які труднощі очікували на зірок

Чимало українців останнім часом зазнали втрат найближчих людей. Знаменитості – теж не виключення. Без матусь після початку великої війни залишилися Ольга Сумська, Алан Бадоєв, Андрій Бєдняков.

Ольга Сумська

88-річної Ганни Іванівни не стало на 3-ій день повномасштабного вторгнення. Жінка народилася під час Голодомору, а вмирати довелося в окупації, оскільки до Катюжанки ввійшли ворожі російські війська.

Мами зірок померли під час війни

Ольга саме повернулася з Дніпра, на вулицях столиці йшли бої. Забрати й поховати матір не було жодної можливості. Написала про це у Фейсбуці, й знайшлися люди, які допомогли оформити документи та перевезти тіло актриси в морг. Везти Ганну Іванівну на кладовище довелося під вибухи балістичних ракет.

Алан Бадоєв

20 травня 2022 року не стало мами знаменитого режисера Антоніни Бадоєвої. Батьки до 2013 року мешкали у Горлівці, та потім перебралися жити під Київ. В останні дні Алан частенько відвідував матусю, але вона тяжко хворіла й не завжди впізнавала сина.

Мами зірок померли під час війни

Вражений подібним перебігом хвороби Алан звернувся до доньки Лоліти з проханням, щоб зробила евтаназію, якщо щось подібне на старості років трапиться з ним, і він перестане адекватно сприймати цей світ.

Андрій Бєдняков

Мама шоумена залишилася в блокадному Маріуполі. За хворою жінкою доглядала сестра Андрія. Бєдняков саме перебував на Мальдівах, знімаючи тревел-шоу. Сестра вирішила нічого не сповіщати брату, бо Андрій обов’язково приїхав би, а це небезпечно.

Мами зірок померли під час війни

З кожним вибухом жінці ставало все гірше. Температура у квартирі наближалася до нуля градусів. Коли бідолашка склепила повіки назавжди, донька не стала її ховати під під’їздом, а спромоглася вивезти тіло. Щоправда, й ця територія нині є окупованою, тож відвідати могилу матусі Бєдняков поки що не може.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.