Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому робив ремонт Кузьма Скрябін: це був сюрприз для Тоні Матвієнко

Десять років тому Ніна Матвієнко звернулася по допомогу до Кузьми Скрябіна з проханням допомогти облаштувати простір у будинку. Ведучий шоу "Дача" не відмовив.

Андрій завітав у гості до народної артистки, щоб оглянути фронт робіт. Ніна Митрофанівна пояснила, що раніше тут було все інакше. Але після розлучення донька Тоня з Уляною повернулася назад до маминого обійстя.

Дизайн кімнати для Тоні Матвієнко розробляв Кузьма Скрябін

Добра матуся виділила дівчаткам найбільшу кімнату. Спочатку всіх все влаштовувало. Та коли Антоніна зайнялася співочою кар’єрою, у неї з’явилася купа костюмів, які не поміщалися в кімнаті, й довелося залучити передпокій.

Дизайн кімнати для Тоні Матвієнко розробляв Кузьма Скрябін

Думки з приводу зміни дизайну в мами з донькою розділилися, тому запросили незалежних експертів – дизайнерів з “Дачі”. Ніна Митрофанівна уважно переглянула всі випуски й дійшла висновку, що у них гарний смак, і вони зможуть передбачити мрію Тоні.

Дизайн кімнати для Тоні Матвієнко розробляв Кузьма Скрябін

Раніше в цьому будинку була майстерня чоловіка пані Ніни. Та згодом глава родини зробив ремонт у спадщині самотужки. Кузьма оцінив фронт робіт й пообіцяв упоратися з завданням.

Дизайн кімнати для Тоні Матвієнко розробляв Кузьма Скрябін

Зазначив, що в будинку зроблять простір, зручний для артистки, тільки поставив умову – не дивитися і не втручатися в процес. Спеціалісти взялися до роботи та невдовзі з захаращеного приміщення вийшла доволі простора кімната з гардеробною і ліжком на другому поверсі, на яке ведуть дерев’яні сходи.

Дизайн кімнати для Тоні Матвієнко розробляв Кузьма Скрябін

Внаслідок цього вдалося вивільнити купу місця. Стало просторо. Дизайнери зробили інтер’єр у контрастних чорно-білих тонах, поставили м’який куточок, ще й залишили місце під музичний інструмент.

Дизайн кімнати для Тоні Матвієнко розробляв Кузьма Скрябін

Особливо хазяйці кімнати припала до душі гардеробна кімната з купою шухлядок для різних дрібничок та можливістю зберігання великої кількості сценічного вбрання.

Популярне

Схожі статті

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.