Настя Каменських показала свою маму у день її народження: теща Потапа виглядає його ровесницею (Фото)

Настя Каменських зворушливо привітала маму з днем народження та показала спільне фото. 68-річна Лідія Каменських виглядає набагато молодше свого віку.

Українська співачка Настя Каменських у день народження своєї мами Лідії змилувала Мережу спільним зворушливим фото з іменинницею. На знімку мама і донька позували обіймаючись. Каменських не лише привітала маму, а й показала, наскільки вони схожі. Співачка успадкувала свої знамениті кучері саме від мами. Крім того, Настя має схожі риси обличчя з мамою і схожа на неї як дві краплі води.

З днем народження, моя мамо. Хочу побажати тобі міцного здоров’я, все решта ми зробимо. Люблю

, – привітала Каменських свою маму.

Користувачі Мережі доєдналися до привітань у коментарях.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Лідочка! Многая літа! Здоров’я міцного!”;
  • “З іменинницею. Міцного здоровʼя мамі”;
  • “З днем народження щастя, міцного здоровʼя та безмежного кохання.”;
  • “Многая літа Лідочці. Така красуня-іменинниця, дуже ви схожі одна на одну”;
  • “З днем народження Лідочка, здоров’я тобі”.

Варто відзначити, що Настя Каменських завжди мала дуже теплі стосунки зі своїми батьками. Саме мама Насті привила їй любов до музики. Лідія Каменських співала у Народному хорі ім. Верьовки і була тісно пов’язана з музикою. Саме тому жінка, не вагаючись, віддала свою маленьку доньку у музичну школу. У віці 15 років Настя Каменських закінчила музичну школу по класу фортепіано.

Настя Каменських привітала маму
Настя Каменських показала свою маму у день її народження

Цікаво, що Каменських називає свою маму “Лідочка”. У мами і доньки дуже дружні стосунки. Після смерті батька у 2021-му році Настя Каменських ще більше зблизилася з мамою. Співачка брала її з собою на відпочинок, у подорожі й запрошувала на свята. Настя робила все для того, аби маму не відчувала самотність і тугу за чоловіком.

Зараз співачка зізнається, що ніде не відчуває себе так добре, як у батьківському домі. А мама для неї є найближчою людиною, якій можна довірити всі свої секрети.

Популярне

Схожі статті

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.