Олександр Зінченко, Саша Шульгіна, Тімур Мірошниченко пояснили, чому так назвали дітей: Лея, Марсель, Аспен

Часи, коли дітлахів називали Сергійками та Тетянками, пішли в минуле. Нині батьки намагаються придумати для малятка щось особливо. Зірки в цій справі попереду інших.

Олександр Зінченко

3 серпня в родині відомого футболіста відбулося поповнення. Дружина Влада Седан народила другу донечку. Три місяці поспіль батьки ретельно приховували ім’я молодшої сестрички Єви.

Як зірки називають своїх дітей і чому

Врешті, коли донечці минуло 3 місяці, матуся розсекретила не лише ім’я дитини, але й виклала в мережу світлину малечі. Отже, другу доньку подружжя назвало Леєю. З давньоєврейської це слово означає “блакитноока”. Підписники сторінки в Інстаграмі вже визначилися, що Лея схожа на тата.

Олександра Шульгіна

9 жовтня переможниця першого сезону “Холостяка” стала мамою дитинки вдруге. Вже наступного дня щаслива породілля почала робити репортажі з місця події, показуючи донечку.

Як зірки називають своїх дітей і чому

Врешті блогерка сповістила ім’я, яким наділили дитинку. Тато вирішив, що маля має бути Аспен. Це водночас й осика, і назва міста в Америці. Однорічна Анджеліна чудово поладила з меншою сестричкою.

Тімур Мірошниченко

Ведучий з дружиною Інною взяли на себе відповідальність усиновити малятко. Таким чином сім’я розрослася до трьох дітлахів. Усиновленому малюку 2 рочки й при народженні він мав ім’я від лікарів. Та новоспечені батьки, уважно придивившись до дитинки, втямили, що воно не підходить хлопчику.

Як зірки називають своїх дітей і чому

Тому й дали синочку ім’я Марсель. Тепер у родині у всіх трьох дітей імена починаються на літеру “М”. Старшеньких звати Мія та Марк. Батьки запевняють, що це звичайна випадковість. Просто вони спочатку підібрали собі хлопчика в Києві, якого звали Марселем, але всиновити його не вдалося. Тоді Тімур сказав дружині: “Не переживай! Ми ще зустрінемо свого Марселя”. Так у підсумку й сталося.

Популярне

Схожі статті

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.