Ольга Сумська показала красуню-доньку від Віталія Борисюка: зовсім не схожа на Тоню Паперну (ФОТО)

Ольга Сумська має двох дорослих доньок, які абсолютно не схожі між собою ні зовні, ні за характером. Та їх об'єднує те, що вони пішли по стопам батьків і стали актрисами.

Ганна Борисюк – 21-річна донька відомої української акторки Ольги Сумської. Дівчина народилася в другому шлюбі Сумської з актором Віталієм Борисюком. Ганна не стала порушувати сімейну традицію і після закінчення школи вступила в Національний університет театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого, де навчалися її мама і старша сестра Антоніна Паперна. В цьому році Ганна Борисюк закінчила навчання в університеті, отримала диплом з відзнакою і стала дипломованою акторкою.

У кіно Ганна наразі не знімається, проте вже їздить з гастролями і грає роль у виставі “За двома зайцями” поряд зі своєю зірковою мамою.

Нещодавно Ольга Сумська оголосила про спільні гастролі з юною донькою. Так, Ганна Борисюк грає роль Кралі-Галі у виставі.

Варто відзначити, що на відміну від своєї старшої сестри Тоні Паперної Ганна зовсім не схожа на свою зіркову маму. Крім того, дівчина має більш спокійний характер і не любить бути у центрі уваги. Та Ганна, як справжня акторка, з легкістю перевтілюється у різні ролі і може зіграти на сцені будь-кого.

Нагадаємо, старша донька Ольги Сумської Тоня Паперна реалізувала себе як актрису кіно у росії. Антоніна вже багато років живе у країні-агресорці і має чоловіка-росіянина та двох маленьких дітей. Навіть після початку повномасштабної війни в Україні Антоніна не виїхала з росії і мовчить про війну. Акторка вирішила далі жити і працювати в росії, небажаючи втрачати дохід та змінювати своє життя.

Ользі Сумській неодноразово довелося червоніти за доньку і відповідати на провокативні питання публіки щодо неї. Сумська запевняє, що Антоніна розуміє всю правду і знає, що відбувається в Україні. За словами Ольги, її донька просто боїться висловити свою позицію і виступити проти війни.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.