Чемпіони приголомшили новиною про весілля: Ярослава Магучіх і Назар Степанов одружаться після Олімпіади

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх нині всі сили покладає на підготовку до літніх Олімпійських ігор. Натомість весілля спортсменка вирішила зіграти вже після престижних змагань.

Обранцем 22-річної стрибунки Ярослави Магучіх є колега по спортивному майданчику Назар Степанов, який практикує біг із бар’єрами. Закохані молодята обрали час, приїхали в Україну, і парубок зробив коханій пропозицію у присутності батьків.

Чемпіонка світу Ярослава Магучіх сповістила дату весілля з Назаром Степановим

Тепер Ярослава й Назар заручені. От тільки весілля грати не поспішають – нинішнім пріоритетом є Олімпіада 2024. Щаслива наречена сповістила, що її обранець є сином тренерки.

Дівчина допомогла Степанову обрати обручку під час перебування в Америці, адже хлопець страшенно боявся, що не вгадає з розміром, тому довелося відмовитися від сюрпризів:

“У мене є пропозиція, від якої ти не маєш права відмовитися”.

На цих словах бігун відвів стрибунку до ювелірної крамниці та зробив широкий жест: “Обирай!” Коли ж покупку було зроблено, чемпіонка світу 2023 віддала цінну річ коханому, щоб він вручив її за урочистих обставин.

Чемпіонка світу Ярослава Магучіх сповістила дату весілля з Назаром Степановим

А от для батьків заручини спортсменів стали й справді сюрпризом. Тато нареченої пожурив доньку, мовляв, слід було погоджуватися не відразу, а сказати, що подумає, аби хлопець понервував. Мама ж виявилася більш практичною, відразу поцікавившись, на яку дату призначено весілля.

Чемпіонка світу Ярослава Магучіх сповістила дату весілля з Назаром Степановим

Закохані сповістили батькам, що влаштують урочистості вже після Олімпійських ігор у найромантичнішому місті Парижі. Наречений на 3 роки молодший за Ярославу. Назар є сином Тетяни Степанової, яка й тренує стрибунку у висоту.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.