Вагітна третьою дівчинкою Лілія Ребрик попросила у фанів про допомогу: хоче визначити, на кого схожі доньки

Для батьків завжди важливим є питання схожості дітей. Не залишилася осторонь цієї проблеми й 42-річна ведуча Лілія Ребрик. Щоб з'ясувати це питання попросила допомоги у підписників.

У своєму акаунті Інстаграм вагітна третьою дитинкою Лілія Ребрик вирішила з’ясувати, на кого схожі дві її старші доньки – на маму чи на татуся. Задля цього знаменитість виклала в мережу світлини, де зображені вона і її чоловік Андрій Дикий у дитинстві.

Вагітна Лілія Ребрик хоче визначити, на кого схожі доньки

Поряд розмістила фото 5-річної Поліни та 11-річної Діани. Підписники мали обрати правильні відповіді на питання “Хто на кого схожий” з чотирьох можливих варіантів:

“Діана на маму. Діана на тата. Поля на маму. Поля на тата”.

Ребрик запропонувала фоловерам й собі взятися до створення подібних колажів, за які ще й призи можна отримати.

Вагітна Лілія Ребрик хоче визначити, на кого схожі доньки

Відчувається, що до дитячої тематики у родині ставляться з великою повагою. Нині подружжя Лілія та Андрій перебувають у щасливому очікуванні третьої донечки. Ведуча оприлюднила знімки з благовірним та старшими доньками. На світлинах під довгою сукнею вільного крою у ведучої чітко виділяється животик. Ребрик зробила такий підпис:

“Жити життя. Любити життя. Носити під серцем — життя. Нове життя!”

Вагітна Лілія Ребрик хоче визначити, на кого схожі доньки

Звісно, колеги ведучої та більшість підписників розподілили радість 42-річної жінки з приводу майбутнього поповнення. Та знайшлися й хейтери, що звинуватили вагітну жінку в підступності. Мовляв, народить третю дитину й через це Андрія Дикого не заберуть на фронт, а ще він зможе вільно виїжджати за кордон як багатодітний татусь. Подібна обставина надзвичайно спантеличила Лілію, і вона спробувала пояснити:

“Я вас здивую: люди народжують дітей, бо люблять одне одного! І відчувають, що готові народжувати ще, бо можуть дітей оточити любов’ю, турботою і виховати їх у міцній щасливій родині”.

Популярне

Схожі статті

На свята їм тільки цей салат і ніякі закуски вже не хочу! Ваші гості будуть випрошувати рецепт

Всього з чотирьох простих інгредієнтів виходить неймовірно смачний салат. Цей рецепт мало хто знає, тому ви точно здивуєте гостей, поставивши на стіл саме цю страву.

Десь таке вже бачили: Андрій Бєдняков знімає шоу, яке ідентичне проєкту Кацуріна. Дорофєєву теж забере?

Все більше набуває популярності гастро-шоу Міші Кацуріна та Антона Птушкіна. Проте не тільки вони хочуть розвиватися з цьому напрямку. Як в цій сфері опинився телеведучий Андрій Бєдняков?

Він стане вашим улюбленим: рецепт святкового рулету з курятини, який просто тане у роті

Курячий рулет – дуже смачна та оригінальна страва, яка урізноманітнить ваш святковий стіл. Готуються такі рулети дуже просто, а смак у них неперевершений.