У подружжі гумористів не засумуєш: Андрій Бєдняков запрягається немов віл, а донька на ходу вигадує нові па

Настя Коротка регулярно радує підписників свого Інстаграм-акаунту новинами з життя родини. Ось і сьогодні поділилася талантами чоловіка Андрія Бєднякова та доньки Ксенії.

Схоже, після повернення з Америки Насті Короткої з дітьми в родині розпочався новий букетно-цукерковий період. Щасливий татусь Андрій Бєдняков спромігся вперше потримати синочка Остапчика на руках.

Настя Коротка показала доньчині “дикі” танці та чоловічу тяглову силу

Та й житло на чотирьох орендувати дешевше виходить. Це так шоумен жартував у мережі, коли родина врешті об’єдналася. На жаль, квартира Андрія, що залишилася в окупованому Маріуполі, спочатку піддалася бомбардуванням, а потім багатоквартирний будинок і взагалі знесли.

Та сумувати чоловіку ніколи. Завтра у нього сольний виступ у МЦКМ із комітрагедією “Кому ти там потрібен?” Та замість того, щоб налаштовуватися на виставу, татусь узяв на руки Остапчика, якому щойно минув рік, старшу Ксенію посадив на плечі й нумо гасати вулицями. Мама Настя ледве встигає зафільмовувати подібні моменти на згадку.

Настя Коротка показала доньчині “дикі” танці та чоловічу тяглову силу

Радує батьків і 8-річна донечка. Ксенія понад усе полюбляє танцювати. Коли Коротка знімає на відео вправні рухи дитини, то розуміє – дівчинка сама вигадує численні па. От тільки шкода, що матуся не запатентувала доньчин стиль. Он уже й послідовник у дівчинки з’явився. Один в один як Ксенія, хіба що тільки з вусами.

У талановитих батьків і дитина талановита. Цікаво, а яким видом мистецтва захопиться Остапчик, коли підросте? Поки що робити висновки зарано. Хлоп’я радіє, що врешті відчуло міцні татусеві обійми, бо перші 7 місяців життя в Америці малюк спілкувався виключно з мамою та старшою сестричкою.

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.