Куди вивезла синів Ірина Білик і де нині перебуває сама: після всеукраїнського туру повернулася за кордон

Схоже, Ірина Білик не лише дітей вивезла до Іспанії, але й сама там нині мешкає. Принаймні так стверджується в налаштуваннях Інстаграм-акаунту зірки.

7 листопада завершився великий благодійний тур Ірини Білик українськими містами. Співачка разом із колегою Сергієм Мироненком назвали його “Українська душа” й збирали кошти на 10 автівок для 95 ДШБ. Між тим сама Ірина та двоє її синів нині перебувають далеко за межами України.

Гліб Оверчук

Колишня дівчина Гліба Оверчука

Первістка Білик народила від красеня-моделі Андрія Оверчука ще в 1999 році. З татом хлопчика зірка розлучилася за 4 роки спільного життя. В обліковому записі акаунту 24-річного Гліба нині вказується місце перебування – Іспанія.

Нинішня дівчина Гліба Оверчука

Схоже, переїзд кардинально вплинув і на особисте життя зіркового нащадка. Майже рік він зустрічається з іноземкою Карлою. Коли мешкав на батьківщині, поряд із Глібом завжди була Аліса. Пара жила разом кілька років поспіль, Ірина вважала дівчину невісткою і вимагала офіційного одруження та появи онуків.

Табріз Ахмадов

Схоже, Гліб пішов стопами мами й не поспішає себе зв’язувати шлюбними зобов’язаннями. Білик уперше офіційно одружилася лише у 2015 році, хоча до цього мала чимало тривалих романів із відомим чоловіками.

Молодший син Ірини Білик

8 грудня того ж року знаменитість приголомшила новиною про народження другого синочка Табріза від законного чоловіка Аслана Ахмадова. На той момент матусі було вже 45 років, тож вона народжувала не сама, а довірила цю справу сурогатній матері. У 2021 році пара розлучилася.

Ірина Білик розкрила місце перебування своєї родини

Табріз, як і його старший брат, нині мешкає в Іспанії. Хлопчику 8 років, і він відвідує 2 клас. Матуся планувала дати дитині освіту в київській школі Монтессорі, та клята війна зруйнувала всі плани.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.