Як виглядає теща Дмитра Гордона: дружина журналіста Олеся Бацман вперше показала свою маму (ФОТО)

Відома українська журналістка та дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман вперше показала його тещу. Як виглядає мама знаменитості та чи схожа на неї донька?

Олеся Бацман, відома українська блогерка та журналістка, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Цього разу дружина Дмитра Гордона скористалась своєю популярністю, аби привітати маму з важливим днем. Також знаменитість вперше показала, як виглядає її рідна людина та теща її чоловіка.

Як виглядає мама Олесі Бацман

Олеся Бацман, відома журналістка та дружина медійника Дмитра Гордона, на своїй сторінці в соцмережі вирішила привітати маму. Так, найближча людина в житті знаменитості днями святкувала свій день народження, а її донька не змогла не скористатись своєю популярністю й не привітати маму публічно. Журналістка зізналась, що неймовірно сильно любить маму та вдячна їй за все, що вона для неї зробила. Олеся Бацман привітала маму з її ювілеєм.

Олеся Бацман привітала свою маму з днем її народження та вирішила показати її світлину
Олеся Бацман привітала свою маму з днем її народження та вирішила показати її світлину

Своє привітання до рідної людини відома українська журналістка прикрасила сонячною світлиною. Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Олеся Бацман опублікувала фотографію, на якій позує біля мами. На кадрі можна побачити, як виглядає теща Дмитра Гордона. Ніжна усмішка та яскравий погляд – це те, що робить доньку жінки так схожою на свою маму. Щоправда, зачіски зіркових родичок дещо відрізняються, адже мама Олесі Бацман носить чубчик, на відміну від своєї доньки.

На особистій Інстаграм-сторінці Олеся Бацман опублікувала світлину зі своєю мамою
На особистій Інстаграм-сторінці Олеся Бацман опублікувала світлину зі своєю мамою

У коментарях до нової публікації відомої української журналістки її підписники, колеги та друзі привітали зіркову маму з днем її народження. Користувачі мережі побажали жінці довгих і приємних років життя, а саму Олесю Бацман підписники вітали з іменинницею.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.