Визнані красуні Ольга Сумська та Тіна Кароль розкрили секрети власного мейкапу: як зірки накладають макіяж

Українські актриси-красуні не соромляться свого зовнішнього вигляду й легко показуються фоловерам без косметики, показуючи природну красу.

Ольга Сумська

Відома актриса здивувала прихильниць новиною, що самотужки робить собі мейкап. Ольга в Інстарграм-сторіз показала етапи роботи від початку, коли на обличчі немає жодної краплі косметики, до кінцевого етапу.

Українські знаменитості показалися без макіяжу та після нанесення мейкапу

На першій світлині ми бачимо Сумську з нерозчесаним волоссям, зморшкуватою шкірою на обличчі та темними колами під очима. Усе як належить жінці в 57 років. Натомість на другому фото споглядаємо народну артистку вже з full-glam мейкапом.

Це вже зовсім інша справа. З укладеним волоссям, накладеним на обличчя шаром тонального крему, з підфарбованими віями та губами жінка скинула чверть віку й відразу ж омолодилася. Залишилося лише вбратися в чорну атласну блузу, прикрасити шию кількома нитками червоного намиста і можна виходити в люди.

Тіна Кароль

У свої 38 років співачка не соромиться показатися на широкий загал без краплі косметики. Побачити Тіну в природному вигляді можна, коли вона викладає світлини зі свого городу, квітника, автівки тощо.

Українські знаменитості показалися без макіяжу та після нанесення мейкапу

Натомість перед концертом зірка змінюється до невпізнання. Процес перетворення Попелюшки на Принцесу Кароль навіть виклала в ТікТоці. Артистка показала, якими косметичними засобами користується, і як наносить їх на обличчя. У підсумку вийшов легкий нюдовий мейкап.

Слід відзначити, що без косметики Тіна виглядає доволі привабливо, адже на обличчі відсутні зморшки, а губи природного кольору та доволі пухкенькі.

Популярне

Схожі статті

Смачніше за пташине молоко! Ніжний і повітряний десерт без випічки на основі желе і вершків – рецепт

Легкий як хмаринка, ніжний і невагомий – саме таким виходить десерт за цим рецептом. Готується десерт дуже просто, без духовки, плити і зайвої метушні.

Прийшла з роботи й була приємно здивована: чоловік приготував вечерю з гречки в духовці. Все змішав і готово

Ця страва готується настільки просто, що з нею впорається будь-який чоловік. При цьому нагодувати гречкою з м'ясом удасться всю родину, а посуд, як не дивно, залишиться чистим.

Складно у це повірити: як зараз виглядає 61-річна Феріде з серіалу “Корольок – пташка співоча” (ФОТО)

Свого часу "Королек - пташка співоча" користувався величезною популярністю, глядачі не могли відірватися від екранів. Сьогодні ми розповімо, як змінилася актриса, яка зіграла головну героїню Феріде.