Можуть претендувати на субсидії: знамениті багатодітні родини, окрім Мірошніченко, Решетнік та Горбунових

Ті, хто виховує хоча б одну дитину знає, як складно поєднувати виховання та роботу. Що вже казати про тих, хто виховує не одну дитину, а три чи більше та при цьому примудряється зробити кар'єру.

Втім в українському шоу-бізнесі таких багатодітних батьків виявилося не мало. Найбільш відомими та обговорюваними є родини Мірошніченко, Решетнік та Горбунових. Але окрім них також є й інші багатодітні зіркові родини.

Світлана Тарабарова

Співачка побралася зі своїм чоловіком Олексієм Бондарем у жовтні 2016 року, а у 2018 році в них народився первісток син Іван, вже через 2 роки на світ з’явилась Марія. Народити, поки що останню, донечку Поліну Світлану не зупинили навіть жахливі події, що відбуваються у країні з лютого 2022 року. Поліну лелека принесла у сім’ю у квітні цього року.

Альоша та Тарас Тополя

Зіркова музична родина Тараса Тополі та Альоші народилася 10 років тому. За цей час у батьків з’явилося троє діточок: два сини та донька. На початку повномасштабного вторгнення Альоша з дітьми виїхала до США у той час, як батько Тарас пішов боронити рідний край. Зараз фронтмена гурту “Антитіла” вивели в резерв, завдяки чому родина нарешті об’єдналася.

Олег Скрипка

Багатодітним батьком є також співак та композитор Олег Скрипка. Ще коли артист працював у Парижі, він був одруженим з Марі Рібо. Пара прожила 7 років, але дітей в них не було. А от у другому шлюбі з Наталею Сидь в артиста народилося аж четверо дітей: двоє хлопців Роман та Устим й двоє дівчат Олеся та Зоряна.

Олег Скрипка розповів про сімейне життя та виховання дітей
Багатодітний батько Олег Скрипка

Анатолій Анатоліч

У шоумена, теле- та радіоведучого Анатолія Яцечко з дружиною Юлією троє дітей. Перша донька Аліса народилась у 2011 році. Її хрещеною стала співачка Світлана Лобода. Через два роки на світ з’явилася Лоліта, а у 2021 році — синок, якому дали ім’я Ніл. Його хрестив всім відомий хореограф Влад Яма.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.