Вірі Брежнєвій хоч розірвись: старша донька перебуває в Штатах, а молодша – в Західній Європі

Віра Брежнєва з початком повномасштабної агресії виїхала з росії, але й до України на постійне місце проживання не повернулася. Доньки співачки теж нині перебувають далеко за межами Києва.

Сара Кіперман

Молодшій донечці Брежнєвої всього лише 13 років, а вона виглядає як справжня леді. Нещодавно дівчина виклала світлини з Женеви, де позувала фотографу в одному з готелів. Фоловери Віри ахнули від несподіванки.

Де перебувають доньки Віри Брежнєвої

По-перше, Сара дуже сильно витягнулася в зрості, при цьому не встигши наростити м’язи, тому виглядає тонкою немов очеретинка. По-друге, нічого спільного в рисах обличчя дівчини від матері фани Брежнєвої знайти не змогли. Кіперман, що нині перебуває у Швейцарії, є копією свого тата-олігарха.

Де перебувають доньки Віри Брежнєвої

Є ще й третій шокувальний момент. Сара зовсім не виглядає на свій підлітковий вік. Якщо не знаєш, хто перед тобою, можеш подумати, що це доросла 20-річна дівчина. У грудні донька Віри відзначить 14-річчя. Але все одно для такої юної особи якось зарано вбиратися в чорну обтислу сукню з повністю відкритою спиною. “Повертаюся”, – коротко прокоментувала фотосет зіркова дитина.

Схоже, тату дівчинки довелося викласти немало грошей, щоб донька могла вбратися до фотосесії. За підрахунками знавців моди, лише чоботи на Соні коштують близько тисячі доларів. Торбинка в руках потягне на 2 тисячі баксів. Про решту вбрання взагалі промовчимо.

Соня Кіперман

На 8 років старша за сестричку перша донька Брежнєвої вже зовсім доросла. Вона навчається в Америці. Торік Соню бачили на мітингу в Лос-Анджелесі, де вона виступила на підтримку України, загорнувшись у жовто-блакитний прапор.

Де перебувають доньки Віри Брежнєвої

В особистому житті 21-річної юнки, здається, все гаразд. Вона виклала в мережу світлину з коханим, але фото дуже розпливчасте, тож роздивитися деталі обіймів та поцілунку практично неможливо. Якраз Соня дуже схожа на свою зіркову матусю.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.