Фани просять Гайтану заспівати, а вона у відповідь викладає світлини: з дитинства, без мейкапу, з донькою

Схоже, Гайтана не збирається повертатися до музичних вправ. У її Інстаграм-акаунті частіше можна побачити тата, доньку, чоловіка, аніж анонси нових концертів.

Нині родина зірки перебуває у Швейцарії. Фани співачки ніяк не дочекаються, допоки Гайтана порадує їх своїм чарівним голосом у нових композиціях. Натомість знаменитість, якщо і викладає якусь музику, то виключно шматочки старих кліпів.

Фани просять Гайтану записати нову пісню

Натомість ми можемо побачити, як артистка проводить вільний час з чоловіком і донечкою. Потім намагається віднайти для татуся наречену-українку, що вміє добре готувати.

Фани просять Гайтану записати нову пісню

Ще є світлини з дитинства Гайтани, напевно, замучила ностальгія за минулим. А от ми бачимо співачку без краплі косметики. Це дуже унікальний випадок, адже зазвичай зірки перед зустріччю з шанувальниками накладають чималий шар мейкапу на обличчя й змінюються до невпізнання. 44-річна жінка сфотографувалася на тлі заходу сонця, підписавши фото:

“Коли сонце сідає”.

Під цим постом та іншими в акаунті Гайтани можна прочитати чимало закликів перестати байдикувати та зайнятися улюбленим заняттям – записувати нові пісні. Ось кілька коментів:

“Ваш голос чарівний! Співайте! Даруйте нам красу в цьому хаосі!”

“Чекаю на ваше повернення!”

“Коли ми Вас зможемо почути?”

“Постійно чекаю на нові пісні. Хоча й про старі не забуваю . Дуже люблю вашу творчість”.

“Сумую за цим дивним голосом”.

Фани просять Гайтану записати нову пісню

Та, схоже, зірка поки не збирається повертатися до концертної діяльності. Подібні запити від шанувальників Гайтана чомусь ігнорує і не дає жодних пояснень. Доведеться лише чекати й сподіватися на краще.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.