Тоня Матвієнко розчулила Мережу знімками молодої Ніни Митрофанівни: була першою красунею (Фото)

Співачка Тоня Матвієнко поділилася дуже зворушливим відео, де показала цілу серію архівних фото Ніни Митрофанівни. Легендарна артистка мала не лише сильний голос, а й була дуже вродливою.

Українська співачка Тоня Матвієнко важко переживає втрату своєї матері Ніни Митрофанівни, якої не стало 8 жовтня цього року. При цьому Тоня намагається триматися і не плакати, адже цього просила її мати. Натомість, співачка намагається зберегти теплі і приємні спогади про Ніну Митрофанівну, співаючи її пісень. А нещодавно Тоня в одній із соціальних мереж опублікувала зворушливе відео під пісню Ніни Матвієнко. Відео складається із архівних сімейних кадрів, де можна побачити молоду Ніну Митрофанівну та маленьку Тоню Матвієнко.

Тоня Матвієнко розчулила Мережу знімками молодої Ніни Митрофанівни
Тоня Матвієнко розчулила Мережу знімками молодої Ніни Митрофанівни

Варто відзначити, що Ніна Матвієнко мала не лише дуже гарний, дзвінкий голос, а й яскраву зовнішність.

Тоня Матвієнко розчулила Мережу знімками молодої Ніни Митрофанівни
Тоня Матвієнко розчулила Мережу знімками молодої Ніни Митрофанівни

Користувачі Мережі відреагували на відео в коментарях і відмітили, що українцям дуже не вистачає Ніни Матвієнко та її ніжного голосу.

Ось, що пишуть в коментарях:

  • “Наша квітка-душа, легких хмаринок вам, Ніна Митрофанівна”;
  • “Мої дорогі красунечки. Люблю. Нінуся з нами, вона все бачить”;
  • “Яка талановита і гарна жінка. Хай спочиває з миром”;
  • “Ніна Митрофанівна була дуже гарною жінкою”.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко пішла з життя 8 жовтня цього року, за 2 дні до свого 76-річчя. Сім’я Ніни Матвієнко вирішила не розкривати подробиці смерті артистки, адже, за словами Тоні, її мати цього не хотіла. Однак, найближче коло спілкування Матвієнко все ж видали деякі деталі. Так, виявилося, що останні пару місяців артистка провела в лікарні, де перенесла 2 операції. Також відомо, що незадовго до смерті Ніна Митрофанівна обрізала свою знамениту довгу кому. Діагноз друзі Ніни Матвієнко не називають, та запевняють, що хвороба здолала її дуже швидко. Ще влітку 2023 року артистка вела активний спосіб життя і нічого не віщувало біди, а за декілька місяців її не стало.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.