У Тараса Цимбалюка триває цукерково-букетний період: проводить зі Світланою Готочкіною кожну вільну хвилину

У 33 роки актор Тарас Цимбалюк врешті усвідомив, у чому полягає цінність життя. Виявляється, у найпростіших і найбанальніших речах та романтичних стосунках.

Завітавши на шоу “Хто зверху”, у перерві між зніманням Тарас Цимбалюк відкрив секрети особистого життя. Вільного часу в актора не дуже багато, та коли випадає вільна хвилинка, він може займатися читанням книжок, може гратися в приставку чи займатися спортивними вправами.

Та найбільше йому імпонує час, проведений зі Світланою Готочкіною. Закохані вирішили розтягнути цукерково-букетний період якомога довше. Тому не поспішають розписуватися чи починати спільне життя.

У Тараса Цимбалюка триває цукерково-букетний період

Вони залюбки ходять на побачення. Тарас порадив усім парам організовувати своє дозвілля походами до музеїв, картинних галерей, просто попити какао в невеличкій затишній кав’ярні.

За погожої днини бажано вибратися в парк чи вирушити на природу. Задля цього не потрібно їхати кудись далеко. У кожній місцині, де мешкаєте, можна знайти гарні локації для відпочинку.

У Тараса Цимбалюка триває цукерково-букетний період

Після другого розлучення Цимбалюк не планував нових стосунків. Натомість кохання знайшло його саме. Вони мали спільну подругу, яка поставила лайк публікації актора. Світлана зробила те ж саме. У відповідь зірка “Спіймати Кайдаша” теж лайкнув фото Готочкіної.

Отак і почали листуватися в соцмережі, а за місяць відбулася перша телефонна розмова. Самі не помітили, як минуло 4 години спілкування. Тут Тарас і втямив, що знайшов людину, близьку йому за духом.

У Тараса Цимбалюка триває цукерково-букетний період

Відтоді вони з рестораторкою зустрічаються. Коли випадає можливість провести час разом, то займаються абсолютно банальними речами. Якщо нікуди не поїхали, можуть просто дивитися фільм, притиснувшись одне до одного. Зазвичай вечерю готує Світлана, а сніданок – Цимбалюк. Найчастіше годує кохану сосисками та яєчнею.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.