Як виглядає теща Девіда Аксельрода – 69-річна Віолетта: для Миколи Мозгового вона була справжньою королевою

Девід Аксельрод вважає тещу святою жінкою. Співак не розуміє, чому так багато складається анекдотів про тещу та зятя. Він намагається робити компліменти не лише Віолетті, але й дружині з донькою.

Днями Віолетті Мозговій минуло 69 років. Тож у нас з’явилася можливість поглянути, як виглядає іменинниця. Як бачимо, просто ідеально. Донька Олена Мозгова називає маму королевою, а світлину, де жінка перебуває поряд із донькою прихильники нарекли “двома королевами”.

Теща та дружина Девіда Аксельрода

Віолетта Борисівна стала вдовою у 2010 році. Микола Мозговий не дожив до 63 років усього 1 місяць. На відміну від жінки, чоловік сприйняв роман Олени з тоді ще молодим виконавцем Володимиром Ткаченком негативно. Та, як бачимо, переживання чоловіка через вік обранця доньки виявилися марними. Шлюб, в якому підростає донька Соля, виявився доволі міцним.

Подружжя Мозгових із донькою Оленою

З Миколою Віолетта познайомилася під час навчання у студії естрадно-циркового мистецтва. Спочатку молодик запросив дівчину до вар’єте, але вона не погодилася. Тоді покликав на концерт. Відтоді вони були разом.

Донька та дружина Девіда Аксельрода

Побралися, коли чоловіку було 25 років, а дівчині минуло 18. Сімейне життя розпочинали в кооперативній квартирі, на яку батьки нареченого напозичали грошей у всіх знайомих у Новоселиці.

“Горянка” і ще кілька пісень композитора присвячені саме Віолетті. Доньці Олені Микола Петрович теж забезпечив репертуар, але дівчина лише попервах співала. Потім же переметнулася у сферу продюсування.

Олена Мозгова з татом

Віолетта Борисівна була не лише музою, але й вірною помічницею чоловіка. Допоки він керував палацом “Україна”, вона працювала там режисеркою, а коли Миколи Петровича не стало через серцевий напад, якийсь час виконувала його обов’язки.

Мозговий обожнював своїх дівчаток – дружину, доньку двох онучок Зою та Женю (остання є донькою Олександра Пономарьова). Він завжди привозив їм подарунки з гастролей, вважаючи, що в них усе має бути найкращим.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.