Марічка Падалко вбралася у трендову сорочку-сукню та враз помолодшала: як приховати вік лише однією деталлю

Мода — це не просто одяг, але й магія, яка може омолодити та зробити нас більш впевненими в собі. Одним з яскравих прикладів стала відома телеведуча та мати трьох дітей Марічка Падалко.

Мати трьох дітей та зіркова телеведуча Марічка Падалко відома своєю активністю та енергією. Що правда іноді, за словами самої телеведучої, від безперервної гонитви за успіхом та балансуванням між сім’єю та роботою стається емоційне виснаження, що безумовно відображається на її зовнішності. Марічка не соромиться визнавати, що іноді важко знайти в собі силу продовжувати, і в цьому вона не єдина, адже багато жінок знають, як важко у сучасних обставинах, у яких мимоволі опинилися українці, залишатися привабливою та молодою.

Красива сукня — це не просто тканина, це стан душі

Але у зірки екрана це виходить. Нещодавно вона з’явилася на розбір радіодиктанту з української мови у трендовій сукні-сорочці, яка не тільки додала елегантності, але й нібито повернула жінці молодість. Якщо поставити питання, як приховати вікові зміни, то для Марічки відповіддю стала трендова шовкова сукня бежевого кольору, перехоплена чорним ременем.

Цікава справа, якою по-справжньому загоряється людина, також здатна додати енергію та молодість.

Марічка пише: “Розбір радіодиктанту в мені знов розбудив амбітну школярку, яка змагається за кожну правильну відповідь. Я аж підстрибнула, як на забитий гол, коли моя версія співпала…”

Однак секрет молодості Марічки Падалко, здається, не тільки в стильному одязі, але і в заняттях спортом. Марічка регулярно займається бігом, веде активний спосіб життя, бо знає, що спорт — це не тільки фізичне здоров’я, але і ключ до психічного здоров’я. Всім відомо, які душевні сили витрачає жінка, яка турбується за чоловіка, що стоїть на захисті країни так, як чоловік телеведучої Єгор Соболєв.

Отже, Марічка Падалко — не лише обличчя на телевізійному екрані, а і яскравий приклад того, як енергія, спорт та стиль можуть стати таємницею молодості та позитивного настрою.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.