Ольга Сумська зреклася старшої дочки Тоні Паперної? Зірка більше не згадує про старшу і взялася за молодшу

Світ українського театру та кіно є домівкою для численних талановитих артистів. Одна з таких родин — родина знаменитої актриси Ольги Сумської, в якої мистецтву служать з покоління в покоління.

Як відомо, Ольга Сумська походить з театральної сім’ї та має не менш талановиту та знамениту сестру Наталію. Крім того, обидва чоловіки пані Ольги також зі світу театру та кіно. Ким же повинні стати нащадки таких творчих особистостей, як не акторами, бо, як кажуть, вони з молоком матері всмоктують батьківський хист.

Нащадки батьківського таланту

Нічого дивного у тому, що 32 річна донька Сумської Тоня Паперна стала актрисою і давно грає у виставах та знімається у кіно. Правда робить це у країні-агресорці, через що її мати неодноразово розповідала, як крає їй серце така ситуація. Ольга Сумська більше не згадує та не коментує успіхи своєї старшої доньки. Замість цього, вона зосередила увагу на талантах та досягненнях молодшої доньки Ганни, яка, за її словами, вже активно долучилася до театрального життя.

Нещодавно Ольга В’ячеславівна вразила своїх шанувальників, показавши свою молодшу доньку Ганну, яка народилася у шлюбі з Віталієм Борисюком 21 рік тому, і зараз вже стала не просто частиною великої акторської родини, але й сама подає не абиякі надії.

У цьому році дівчина, закінчивши на відмінно Київський університет театру, кіно та телебачення імені Івана Карпенка-Карого, почала працювати разом з батьками та виходити з ними на сцену.

На фотографіях, якими Ольга Сумська поділилася в соціальних мережах, Ганна вражає користувачів своєю природною красою та акторським хистом. Поціновувачі відмічають, що дівчина схожа більше на батька, але присутні риси й красуні-матері.

А ті, хто вже бачив Ганну у виставах зауважують, що Ганна, вже здобуває славу своїми талановитими виступами та бажають їй подальшого успіху на творчому шляху.

Любов та підтримка родини, безсумнівно, стали ключовими факторами у формуванні таланту молодої актриси, яка насправді є гідним спадкоємцем видатної акторської династії Сумських.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.