Софія Ротару не робила пластику, а виглядає в 72 роки краще Алли Пугачової: ось, чому

Співачка Софія Ротару захоплювала своєю зовнішністю на зорі кар'єри в 60-х і 70-х роках і продовжує шокувати чудесним зовнішнім виглядом і в 72. У чому секрет краси Софії Михайлівни?

У серпні цього року Софія Ротару відзначатиме 73-ій день народження. Проте, дивлячись на співачку, легко можна засумніватися в достовірності цієї цифри.

Ротару вже кілька років виховує онуків і по праву вважається справжньою і неповторною легендою естради. Але блискуча посмішка артистки і її молодий зовнішній вигляд можуть дати фору будь-якій юній виконавиці.

Більш того, часом здається, що Софія Михайлівна з кожним роком не старіє, а навпаки — стає все молодше. У чому ж секрет її привабливості?

Спосіб життя

София Ротару
Софія Ротару

Співачка завжди славилася своїм жорстким і суворим розпорядком дня. Ще з раннього дитинства вона звикла прокидатися рано вранці.

Навіть якщо якийсь виступ затягується і можливість відпочити з’являється тільки пізно вночі, підйом у Ротару все одно не пізніше 10 ранку.

Крім того, артистка ніколи не славилася розгульним способом життя. У неї немає пристрасті до алкоголю і тютюну. Навіть в молодості вона і зовсім не любила гучні вечірки і тусовки, а після всіх концертів поспішала додому до єдиного чоловіка.

Строго стежить Ротару і за своїм харчуванням. В її меню виключені борошняні вироби, цукор, смажене, газовані води і все те, що в народі називається фаст-фудом.

Хороша генетика

София Ротару: в молодости и сейчас
Софія Ротару: в молодості і зараз

Софія Ротару ніколи не приховувала того, що її “вічна молодість” це частково і заслуга природи і генів. Від батьків їй дісталася гарна світла шкіра, шовковисте чорне волосся, високі вилиці, прямий ніс і гострувате підборіддя.

Така форма обличчя, на думку пластичних хірургів, вважається “ідеальною”, оскільки до такої будови черепа краще кріпляться м’язи — і тим пізніше відбувається обвисання тканин. До речі, впливає це і на рівну посмішку, якою співачка теж може похвалитися.

Особистий стиль

София Ротару
Софія Ротару

Співачка завжди відрізнялася своїм елегантним і дуже жіночним стилем. Вона надає перевагу однотонним речам простого крою, при цьому завжди роблячи яскравий акцент за допомогою масивних прикрас.

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.