Лілія Ребрик воліла дружити з Андрієм Диким, та в нього були інші плани: історія роману двох знаменитостей

Ведуча Лілія Ребрик 12 років поспіль щасливо живе у шлюбі з Андрієм Диким і перебуває в очікуванні третьої дитини. А коли вони познайомилися, в нього була зовсім інша дівчина.

Кохання між ведучою Лілією Ребрик та хореографом Андрієм Диким почалося не з першого погляду. Вони познайомилися на конкурсі бальних танців, де Ребрик була ведучою, а Дикий – учасником.

Історія кохання Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Удруге їх звело шоу “Танці з зірками” у 2011 році. Дівчина була закохана в іншого, в молодика теж були серйозні стосунки з колегою. Танцюючи в парі, Лілія та Андрій багато часу проводили на репетиціях, спілкуючись.

Першим знаки уваги почав подавати Андрій. Лілія воліла залишитися хорошими друзями, не розбиваючи відносин зі своїми половинками. Зірці танцівник видавався симпатичним, але не більше.

Історія кохання Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Перед початком талант-шоу Лілія спробувала різних партнерів, але сказала продюсерам, що танцюватиме виключно з Диким, оскільки тільки він здатен привести її до перемоги. На неї дуже пильно подивилися, поцікавившись:

“Ти що, закохалася?”

Усім усе було зрозуміло, тільки не білявці. Вона казала Андрію, що між чоловіком і жінкою може існувати дружба, а він їй у відповідь:

“Це ти з ними дружиш, а вони з тобою – ні. Я ось не збираюся з тобою дружити”.

Допоки пара виходила на паркет, розмови про близькість точилися постійно. Вони разом дійшли до фіналу шоу й посіли 2 місце. За тиждень після цього Ребрик та Дикий зустрілися в ресторані, щоб обговорити деталі свого спільного виступу на фестивалі, де Лілія була ведучою. Ось тоді між ними все й сталося.

Історія кохання Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Ніхто нікого не відбивав, запевняє Лілія. Просто дорослі люди втямили, хто насправді є їхніми половинками. Квітково-букетний період тривав недовго. Влітку Андрій освідчився, а 23 грудня 2011 року відбулося весілля.

Планували скромну вечірку, та хтось із друзів прийшов із журналістами, тож про видатну подію в житті знаменитостей дізналася вся країна. Наприкінці серпня 2012 року на світ з’явилася донька Діана. Ще за 6 років родина поповнилася Поліною. Третім подружжя воліло б мати синочка, але доля розпорядилася так, що невдовзі Лілія народить ще одну дівчинку.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.