Ви не знали, а Анастасія Стоцька – українка: вона, Гросу та інші українські зірки, що вийшли заміж за росіян

"Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями", - казав великий Тарас. Та, схоже, деякі українки забули цю настанову й кинулися у вир із головою. От тепер і вигрібають за свою нерозважливість.

Анастасія Стоцька

Перші 10 років життя Настя провела в рідному Києві, відвідуючи ансамбль “Кияночка”. Потім родина переїхала до москви. Там Настя навчалася у школі, а потім почала робити творчу кар’єру. Заміж вийшла за колегу Олексія Секіріна. Цей шлюб тривав 5 років.

Українські зірки невдало вийшли заміж за росіян

Згодом Стоцька познайомилася з Сергієм Абгаряном, власником московського ресторану. Вони побралися у 2010 році. За рік народився первісток Олександр. 2017 року на світ з’явилася донька Віра. На початку 2023 року пара розлучилася офіційно, хоча ще до ковідного карантину вони перестали жити разом.

У той момент, коли рашисти були на підступах до рідного для артистки Києва й чинили звірства в Бучі та Ірпені, Настя хвалилася в мережі світлинами з сином та дорогим вбранням.

Аліна

Українські зірки невдало вийшли заміж за росіян

На сцену чернівчанка втрапила в 4-річному віці. Спочатку співала українських пісень, подарованих хрещеною мамою Іриною Білик. Але в 15 років дівчина подалася на навчання до москви. Там і порушила настанову Кобзаря не кохатися з москалями.

У 24 роки Аліна вийшла заміж за бізнесмена Олександра Комкова. Зіграли гучне весілля, де наречена постійно змінювала весільні сукні. Та прожили разом менш як рік. Росіянин завів інші стосунки. Далі був 3-річний роман з актором Романом Полянським, на 12 років старшим за українку. Та й він урешті зійшов нанівець. Нині Гросу перебуває в Америці, навчаючись у школі акторської майстерності.

Регіна Тодоренко

Одеситка гасала по всьому світу в рамках тревелшоу “Орел та решка”. Натомість благовірного собі надибала у москві. Влад Топалов мав сумнівну репутацію наркомана. Регіна була певна, що допоможе коханому подолати залежність.

Українські зірки невдало вийшли заміж за росіян

З інтервалом у 4 роки українка народила двох синів. Та, подейкують, сімейна ідилія тривала недовго. Влад узявся за старе, ще й руку на благовірну підіймає. До того ж нічим не займається і грошима сімейний бюджет не поповнює.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.