Юрій Горбунов показався перед сином у жіночій сукні, аби потішити Катю Осадчу: “Як тобі, Іване?” (ФОТО)

Нині українці вже забули, як нудьгували під час карантину на самоізоляції. А Юрій Горбунов вирішив показати відео 6-річному Іванку, як розважав його маму вдома.

Шоумен Юрій Горбунов знайшов у телефоні старий запис за 2020 рік. Коли всіх українців відправили на карантин, і вдома було робити абсолютно нічого, татусь, виявляється, розважався, переодягаючись в жінку.

Вбрався у чорну сукню, червоний капелюшок і нумо тупцяти перед камерою. Не залишилася осторонь і дружина Катя Осадча. Вона тоді вбралася у чоловічий костюм і теж засвітилася перед камерою.

Юрій Горбунов переодягнувся в жіноче вбрання

Щоправда, телеведуча, на відміну від чоловіка, не виконувала танцювальних па, а швидко ховалася від всевидячого ока камери. Нині Іванку 6 рочків, а тоді було всього три. Звісно, він не пам’ятає, як батьки чудили на повну котушку.

Нині ж побачив подібне відео у телефоні батька і був у захваті. Він відгукнувся здоровим дитячим сміхом на заклик батьків:

“Як тобі, Іване?”

Схоже, тепер маскарад доведеться повторити вже задля Іванка. Шкода, що 2-річний Данилко навряд чи втямить, чому так весело регоче його старший братик. Хоча вмовити Осадчу ще раз переодягтися в піджак та краватку благовірному буде дуже складно. Адже Катя, викладаючи в мережу розваги чоловіка з сином, відзначила зашарівшись:

“Щоб ви розуміли, який є стид у мережі. В карантин нам було не сумно”.

Звісно, Горбунов може собі дозволити впадати в дитинство, адже має двох зовсім маленьких дітлахів. З першою дружиною Юрій спільних дітей не нажив. Виховував падчерку. Тепер же насолоджується батьківством за повною програмою.

Юрій Горбунов переодягнувся в жіноче вбрання

А от в Осадчої є ще один, зовсім дорослий 21-річний син. Ілля гризе граніт науки в американському виші й подає великі надії на майбутнє. Матуся час від часу викладає в мережу фото з сином Олега Поліщука.

Популярне

Схожі статті

Ймовірний бойфренд Ірини Горової молодший за її доньку: як виглядає хлопець, який нарешті замінив Потапа

Останнім часом поширюються чутки щодо Ірини Горової. Подейкують, що колишня дружина Потапа знайшла собі нове кохання. Бойфренд продюсерки начебто на 20 років молодший.

На святковий стіл готую швидку закуску: змішую 3 інгредієнти та складаю у тарталетки – гості нахвалюють

Якщо треба приготувати швидку й недорогу закуску нашвидкуруч, спробуйте поєднати моркву з сиром. Сир можете брати будь-який – твердий, плавлений або підкопчений.

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.