Максим Галкін показав 10-річну доньку від Пугачової, яка росте невимовною красунею: лялечка з обкладинки

Комік і шоумен Максим Галкін вразив Мережу свіжим знімком своєї 10-річної доньки Лізи. Дівчинка росте невимовною красунею і успадкувала харизм та тант своїх зіркових батьків.

Російський шоумен та гуморист Максим Галкін вже понад 1,5 роки живе зі своєю дружиною Аллою Пугачовою та дітьми Лізою та Гаррі в Ізраїлі. Чоловік визнаний у росії зрадником за підтримку України у російсько-українській війні.

Статус іноагента в росії ніяк не вплинув на творче життя Галкіна. Чоловік їздить з концертами по країнах Європи і  вдало кепкує з політики росії. Крім того Максим Галкін встигає активно вести свій блог в Інстаграм, де час від часу показує, як проводить час з зірковою дружиною та дітьми.

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Максим Галкін поділився свіжим фото своєї 10-річної доньки Лізи. Дівчинка позувала, сидячи на дивані, посеред просторої, світлої кімнати. Ліза усміхалася і дивиться у камеру.

Максим Галкін показав 10-річну доньку від Пугачової, яка росте невимовною красунею
Максим Галкін показав 10-річну доньку від Пугачової, яка росте невимовною красунею

Варто відзначити, що 10-річна Ліза Галкіна росте справжньою красунею. Дівчинка має дуже яскраві риси обличчя та довге, біляве волосся.

Крім краси, природа нагородила доньку Пугачової і Галкіна харизмою і талантом. Зіркові батьки робили все, аби всебічно розвивати доньку з раннього дитинства і це дало свої плоди. Так, з раннього дитинства Ліза Галкіна займається грою на фортепіано, вокалом, танцями, акторською майстерністю та вивченням іноземних мов. Донька Пугачової не за роками розумна та розвинена.

Крім того, користувачі Мережі відзначають, що діти Галкіна і Пугачової дуже виховані, незважаючи на заможних батьків. Ліза і Гаррі завжди з повагою відносяться до батьків та оточуючих.

Нагадаємо, Ліза і Гаррі Галкіни народилися у вересні 2013 року за допомогою сурогатного материнства. І хоча Алла Пугачова не виношувала цих дітей, вона являється їхньою біологічною матір’ю. Примадонна запевняє, що заморозила свої яйцеклітини ще в молодості і саме їх використовували для ЕКЗ сурогатної матері.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.