Ксенія Мішина відвідала Юлію Леус у Варшаві: акторка показала, як підросла донечка Андрія Джеджули. ФОТО

Ксенія Мішина подалася до Польщі. У своїй Інстаграм-сторіз акторка поділилася радістю від зустрічі з подругою Юлією Леус. Підписники ж мали можливість поглянути, як підросла донька Джеджули.

Юлія Леус нині мешкає з дитиною від Андрія Джеджули у Варшаві. Блогерка стала наступною після Санти Дімопулос дружиною шоумена, але в підсумку все закінчилося, як і з віагрянкою, пшиком – розлученням і взаємними образами, а ще сварками за дитину.

Ксенія Мішина показала доньку Джеджули

Ксенія Мішина, бувши у Польщі, не оминула можливості відвідати подругу. Тепер ми бачимо, в яких умовах і як швидко зростає 2-річна Адель. Леус на радощах написала:

“Хто до нас приїхав?”

Ксенія теж не відстала від подруги й спочатку сповістила, що виїжджає до Варшави “на смачному”, а згодом продемонструвала, як возиться з маленькою дитиною Джеджули:

“Чи складно бути мамою? Ось так, додому! Чи хочу я досі дочку?”

Це не перша зустріч подружок з початку повномасштабного вторгнення. Юлія приїжджала до Києва в липні, щоб відзначити з дівчатами день народження.

Ксенія Мішина показала доньку Джеджули

Мама маленької Аделіни двічі сходилася з Андрієм. Уперше вони побралися 2017-го, але за 2 роки розбіглися. Потім помирилися й зіграли ще одне весілля. Та зовсім скоро, напередодні Нового 2021 року, блогерка знову заговорила про розлучення.

Влітку вона розповіла про причину такого кроку – рукоприкладство чоловіка. У жовтні 2022-го вони вдруге офіційно розлучилися.

Аделіна – не перша дитина Леус. У неї є зовсім доросла донька Ангеліна, яка побралася на початку літа з “динамівцем” Іллею Забарним. Юлія не весь час перебуває із 2-річною донькою у Польщі. Тільки цього літа жіночка встигла відвідати Монако, Ніццу, Канни й навіть Єгипет.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.