Без чоловіків: Тіна Кароль, Лідія Таран, Ксенія Мішина та інші мами-одиначки серед українських зірок

Чимало відомих українських зірок самостійно виховують своїх дітей. Розповідаємо про історії сильних жінок, які подолали чимало життєвих труднощів

В українському шоубізнесі є чимало відомих зірок, які самостійно намагаються впоратись із труднощами материнства. Розповідаємо про таких.

Ксенія Мішина

Історія відомої української актриси Ксенії Мішиної вразила тисячі українців
Історія відомої української актриси Ксенії Мішиної вразила тисячі українців

Про те, яким було життя відомої української актриси раніше, знає чимало українців. Знаменитість завжди намагалась бути щирою зі своїми шанувальниками. Так, Ксенія Мішина не приховувала, що її перший чоловік і батько сина Платона був аб’юзером. Зірка пережила рукоприкладство та наважилась піти від свого обранця. Відтоді зірка самостійно виховує сина.

Лідія Таран

Відома українська журналістка та телеведуча Лідія Таран раніше перебувала у цивільному шлюбі зі своїм колегою Андрієм Доманським. Зірковій парі пророчили щасливе життя разом, але врешті знаменитості прийняли рішення розійтись. Наразі все, що поєднує колишніх закоханих – спільне минуле та донька Василина. Дівчинка живе з мамою, але часто бачиться і зі своїм батьком.

Тіна Кароль

Українська співачка Тіна Кароль була щасливою у шлюбі зі своїм чоловіком, продюсером Євгеном Огіром. Знаменитості будували разом кар’єру, насолоджувались одне одним і виховували спільного сина Веніаміна. Потім казкова гармонія зруйнувалась, коли Тіна Кароль дізналась, що у її чоловіка онкологія. Євген Огір пішов із життя молодим, а його кохана дружина залишилась сама та виховує сина власними силами.

Світлана Лобода

Відома українська співачка виховує двох своїх доньок самостійно
Відома українська співачка виховує двох своїх доньок самостійно

Світлана Лобода, відома українська співачка, самостійно виховує двох своїх доньок від колишніх чоловіків. Знаменитість нині мешкає за кордоном, де забезпечує своїх дітей хорошою освітою, безпекою та щасливим дитинством. Лобода ніколи не полюбляла говорити про особисте та завжди приховувала подробиці свого романтичного життя. Й хоча зараз зірка, за особистим зізнанням, перебуває у стосунках, діти живуть не зі своїм батьком.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.