Ви точно цього не знали: п’ять дивацтв Олі Цибульської, Андрія Данилка, Віри Кекелії та інших зірок

У кожної людини є якісь звички, які оточенню можуть видатися дуже дивними. Зірки в цьому плані – не виключення. Дізнаймося, чим таким особливим вони займаються у звичайному житті.

Оля Цибульська

Дивовижні звички українських зірок

Епатажна кума Дзідзьо здатна дивувати, навіть перебуваючи вдома не перед відеокамерами. Річ у тім, що співачка п’є каву не для того, щоб збадьоритися вранці, а навпаки насолоджується запашним напоєм перед сном. Без кави зірка блукатиме по квартирі, розважаючи кота Сімбу. А щойно вип’є, відразу відключається, навіть якщо збиралася подивитися якийсь фільм.

Артем Гагарін

Дивовижні звички українських зірок

Телеведучий має погану звичку – його весь час тягне працювати. Навіть перебуваючи на відпочинку, може собі дозволити розслабитися буквально день-два. Після цього його просто тягне щось придумувати, комусь телефонувати, щось вирішувати. У такому разі шоумен рятується соцмережами в телефоні – начебто й розвага, а заразом і робота.

Андрій Данилко

Дивовижні звички українських зірок

На початку повномасштабного вторгнення росіян автор Вєрки Сердючки перебував у Києві, ховаючись у під’їзді на нижніх поверхах під час повітряної тривоги. Тоді роздавав інтерв’ю прямо з квартири, неодмінно маючи на підборідді чорну антиковідну маску. Гуморист пояснив, що не зніме її до української перемоги. Тепер став заручником своїх слів. Коли вбирається у костюм Вєрки Сердючки, то позбувається атрибута, а повернувшись до Андрія Данилка, знову начіпляє.

Віра Кекелія

Дивовижні звички українських зірок

Учасниця “Жіночого кварталу” вважає своєю поганою звичкою бажання їсти не за столом. Вдома чи коли перебуває у близьких друзів, артистка обов’язково ставить ноги на інший стілець, а тарілку прилаштовує на коліна. Так їжа здається Вірі набагато смачнішою.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.