Два шлюби, позашлюбна дитина й нове кохання Олександра Кривошапка: артист доволі непостійний у стосунках

Олександр Кривошапко має доволі романтичну натуру. Співак закохується й одружується, а лише потім усвідомлює, що обраниця йому не підходить. Тому стосунки й тривають так недовго.

Дівчат в Олександра Кривошапка було чимало. Двох із них артист навіть повів під вінець, але обидва шлюби виявилися нетривалими.

Тетяна Денисова

Уперше співак став на весільний рушник з Тетяною Денисовою. Танцівниця була старшою за 19-річного молодика на 12 років. Ні друзі, ні родичі не підтримували ці стосунки, але закоханим було байдуже.

Кохані дівчата Олександра Кривошапка

Та щойно зажили разом, почалися страшенні ревнощі та бійки. Сашко запевняє, що й пальцем до дружини не торкнувся, а от вона його лупцювала, шкрябала і скандалила. За рік пара розлучилася.

Марина Кінські

Довго білявий красень наодинці не залишився. На зніманнях познайомився з акторкою з Запоріжжя. Вони довго тримали свої стосунки в таємниці. А у серпні 2017-го стали батьками. Донечку назвали Алісою.

Кохані дівчата Олександра Кривошапка

Чому не пішло на лад спільне життя, ні Олександр, ні Марина нікому не розповідають. Натомість татусь обожнює дитину й частенько хвалиться в мережі світлинами з Алісою, називаючи її “сенсом свого життя”.

Марія

Рік тому у вересні Кривошапко оголосив про одруження з косметологинею. Це нікого не здивувало, адже закохані зустрічалися вже півтора року. Щоправда, у січні 2022 року посварилися й розбіглися. Та коли почалася повномасштабна війна, знову зійшлися.

Кохані дівчата Олександра Кривошапка

Олександра втямив, що Марія є надійним тилом, яка здатна допомогти його родині. На знак вдячності оформили стосунки офіційно. Та у жовтні 2023 року чоловіка побачили вже зовсім з іншою дівчиною.

Христина

Кохані дівчата Олександра Кривошапка

Про нову обраницю співак своїм фанам нічого не розповідає. Лише постить у мережі світлини разом. Вільний час пара проводить доволі весело, відвідуючи ресторани та приймаючи ванни в горах просто неба. Тепер головне, щоб дівчина не зажадала обручки, бо шлюби з Кривошапком, зазвичай, довго не тривають.

Популярне

Схожі статті

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.

Беру 1 яйце і куряче філе: м’ясні оладки на сніданок чи вечерю, від яких буде в захваті кожен чоловік

Пропонуємо рецепт м'ясних оладок, які наситять енергією на увесь день! Про необхідні продукти та покроковий рецепт – читайте в нашому матеріалі.

Диво-закуска на святковий стіл: рецепт соковитих м’ясних пальчиків з сиром – гості будуть у захваті

М'ясні пальчики з сиром – дуже проста, але водночас смачна та цікава гаряча закуска. Її можна готувати як на святковий стіл, так і на кожен день.