Два поверхи і дорогий ремонт: Даша Кацуріна показала, який будинок для неї орендував Дантес – не економив

Рестораторка Даша Кацуріна не так давно повернулася з Польщі в Україну. Тепер бізнесвумен з дітьми та своїм бойфрендом Володимиром Дантесом живуть разом у розкішному будинку.

Даша Кацуріна – відома українська бізнесвумен, рестораторка та засновниця бренду одягу Katsurina. Та у медіапросторі про дівчину почали говорити після того, як її чоловік Міша Кацурін покинув її заради співачки Наді Дорофєєвої. В свою чергу Даша через півроку після розлучення з Мішою зійшлася з колишнім чоловіком Дорофєєвої Володимиром Дантесом. В кінцевому результаті так вийшло, що дві подружні пари просто поміняли партнерами і тепер кожен щасливий у своєму новому союзі.

Кацуріна і Дантес показались у РАЦСі
Даша Кацуріна показала, який будинок для неї орендував Дантес

Після початку повномасштабної війни в Україні Даша Кацуріна з двома дітьми від попереднього шлюбу виїхала до Польщі, де прожила 1,5 роки. Нещодавно дівчина вирішила повернутися в Україну і з’їхатися зі своїм бойфрендом Володимиром Дантесом.

Так, Кацуріна і Дантес вирішили орендувати не квартиру, а просторий двоповерховий будинок, адже живуть з двома дітьми. Нещодавно закохані нарешті переїхали в свій новий дім. Даша Кацуріна у своєму блозі показала, як виглядає будинок, в якому вона тепер живе з Дантесом.

Даша Кацуріна показала, який будинок для неї орендував Дантес
Даша Кацуріна показала, який будинок для неї орендував Дантес

Так, будинок має два поверхи, кімнати дуже просторі і виконані у світлих тонах. Будинок облаштований так, щоб у ньому було комфортно жити сім’ї з дітьми. Крім того, у будинку є справжній камін, а у вітальні розташований величезний проектор для перегляду фільмів.

Даша Кацуріна показала, який будинок для неї орендував Дантес
Даша Кацуріна показала, який будинок для неї орендував Дантес

Нагадаємо, у шлюбі з Михайлом Кацуріним Даша стала мамою двічі: у неї є 7-річна донька Саша і 2-річний син Іван. Після розлучення діти залишилися жити з мамою. Зараз малечу виховує не лише Даша, а й її коханий Володимир Дантес. Співак, який раніше позиціонував себе як чайлдфрі, тепер відмінно справляється з доглядом за дітьми. Так, Дантес може не лише погратися з малечею, а й приготувати їм їсти, змінити підгузок Івану, помити їх та інше. Чоловік не приховує, що виховувати дітей для нього не просто та він отримує від цього задоволення.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.