Добринін після розлучення з Дашею Квітковою не забуває про сина: Нікіта з 2-річним Левом усе роблять разом

Подружнє життя Даші Квіткової з Нікітою Добриніним не склалося. Але це не привід для припинення спілкування татуся з 2-річним первістком Левом.

З викладених у соцмережу світлин можна зробити висновок, що блогер Нікіта Добринін обожнює свого сина й частенько з ним бачиться не лише десь у парку чи кафе, але й вдома. Ось татусь закинув маля на спину, а сам відтискається від підлоги, похвалившись:

“І в мене тепер є справжній партнер з тренувань. Вже мрію, коли поведу сина на джиу чи бокс”.

А після тренувань Нікіта з Левом разом вдалися до гігієнічних процедур. Дуже добре, що батьки хлопчика порозумілися, й Даша не перешкоджає спілкуванню малюка з татком. Адже це, найперше, важливо саме для Лева.

Нікіта Добринін показав свого 2-річного сина Лева

І хоча Квіткова з Добриніним ще мають якісь претензії одне до одного, але на стосунках з дитиною це не відображається. Нещодавно Нікіта сповістив, що вони після офіційного розлучення ще й розвінчалися. А Даша ще раніше пояснювала, чому звернулася до суду за розподілом спільного майна.

Нікіта Добринін показав свого 2-річного сина Лева

Такі посиденьки татуся з синочком є не поодинокими. Нікіта регулярно бере малого до себе з ночівлею. Недарма ж демонструє однакові піжами. А ще забирає Лева з дитсадочка. Щоправда, після зміни іміджу (Добринін позбувся бороди) малюк ледве впізнав татуся. Ще й ручками по щоках провів, щоб переконатися, що це саме рідна людина.

Нікіта Добринін показав свого 2-річного сина Лева

У липні Леву минуло 2 рочки. У цей щасливий для хлопчика день поряд були й мама, й тато, попри те, що подружжя не живе разом із січня. Даша влаштувала для синочка гучну вечірку, запросивши гостей. Напевно, серед усіх зіркових гостей, що прийшли привітати іменинника, для Лева найважливішим усе-таки був татусь.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.