Олексій Суханов показав, як виглядав 14 років тому: з віком лише міцніше, краще і дорожче (ФОТО)

Довгий час Олексій Суханов розривався між двома країнами, працюючи на московському РЕН ТВ та київському каналі "Україна". Нині заякорився в нашій країні. Натомість із ностальгією пригадує молодість.

Схоже, Олексій Суханов займається не лише інтерв’ю з відомими людьми, але й опановує комп’ютерні програми. Останнім часом блогер виклав у свій Інстаграм дві світлини, на яких зовсім молодий.

Багато підписників захопилися красою улюбленого ведучого, навіть не порівнявши світлин. На одній Олексій виглядає справжнім італійським франтом, хоча в реальному житті набагато скромніший. На іншій взагалі схожий на якогось індуса. В обох випадках Суханов отримав купу компліментів:

“Уфф, гарненький стиляга!”

“Красунчик наш!”

“Який сексі мен!”

“Фото супер, дуже гарний!”

І тільки невелика кількість уважних підписників акаунту блогера втямила, що обидві світлини зроблені за допомогою штучного інтелекту ШІ. Олексій натякнув на це:

“…новітні ефекти дарують нову молодість з трохи індуським корінням. А це вже реальна молодість! Реальна світлина, на якій мені 35! Виходить, 14 років тому”.

Отже, найпросунутіші користувачі мережі відзначили:

“Що за програмка?”

“Ненавиджу фільтри”.

“Припиняй! Ти зараз набагато гарніший”.

“А Ви, пане Суханове, справжній пустун. Погратись прикольно, але мене трохи підтошнює, коли дорослі люди роблять себе фільтрами й ШІ до лялькового лука постійно. Краще доглядати за собою і там світло-тінь в настройках правильно виставити, ніж домальовувати, бо втрачається цінність моментів і самих фото, як відображення дійсності”.

Олексій Суханов показав себе в молодості

Тим, хто хоче побачити справді молодого Суханова без будь-яких комп’ютерних обробок, пропонуємо подивитись на обкладинку “Теленедели” зразка 2012 року, коли Олексій ще мешкав у москві разом зі своєю дружиною.

Олексій Суханов показав себе в молодості

Популярне

Схожі статті

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.