Поп-діва української сцени Ірина Білик: фото в молодості та зараз, скільки зробила операцій і кого кохала?

Біографія Ірини Білик сповнена цікавих поворотів долі та драматичних історій. Вона на сцені з 6 років! Показуємо фото Ірини Білик в молодості та зараз, розповідаємо останні новини з життя співачки?

Коротка біографія Ірини Білик

Ірина Миколаївна народилась в Києві 6 квітня 1970 р. в родині інженерів авіазаводу. З самого дитинства вона займалась творчістю. Співати почала в 4 роки, з 6 була учасницею дитячого ансамблю “Сонечко”, в 10 написала першу пісню, а крім того, займалась в музичній школі й театральній студії, а також балетом. Досягнувши повноліття, почала викладати для дітей, а ще вона – одна з небагатьох виконавців, які співали українською. Батьки заохочували її заняття творчістю, хоч і не вірили що донька стане знаменитістю, через що в підлітковому віці нерідко виникали сварки. В одному з інтерв’ю співачка казала, що це стало її дитячою травмою, попри це про батьків вона завжди згадує з любов’ю та теплом.

Біографія Ірини Білик насичена різними подіями, вона починала свій творчий шлях в 90-ті, костюми для концертів купляли в секонд-хенді, бо банально не було грошей та і ніде було в той час купувати дорогі брендові речі. Скільки разів вона змінювала колір волосся, мабуть не порахує ніхто: руда, білявка, брюнетка, але завжди неперевершена з прекрасним почуттям гумору і голосом який не сплутаєш ні з ким.

Та не творчістю єдиною зірка привертає увагу. Останній рік шанувальники гадають з ким зараз Ірина Білик. ЇЇ особисте життя варте окремої статті, в неї було 5 чоловіків, проте заміж вона вийшла лише за одного. Ні спільні діти, ні шалені почуття не змусили співачку залишитись там де вона більше не хотіла бути. На радість прихильникам все частіше з’являються фото Ірини Білик з одним із колишніх. Хто ж цей щасливчик? Якщо ви слідкуєте за останніми новинами про зірок, вам обов’язково потрібно прочитати статтю.

Ірина Білик до операцій була незадоволена своїм розрізом очей та горбинкою на носі
Ірина Білик до операцій була незадоволена своїм розрізом очей та горбинкою на носі

Догляд за собою та ставлення до пластичної хірургії

В численних інтерв’ю співачка досить довго і не підтверджувала, і не спростовувала чи робила якісь операції або процедури для омолодження. Ірині Миколаївні цього року виповнилося 53, для порівняння – вона однолітка дружини Деніела Крейга Рейчел Вайс. І зрештою у 2022 році Ірина Білик розповіла про операції, які зробила і що її підштовхнуло до цього. Так, зірка змінила розріз очей, прибрала горбинку з носа, а також розповіла, що робить уколи краси та підтяжку обличчя. Причиною цьому стали комплекси через природні особливості, що дістались їй у спадок від батька та прадідуся-грузина. Останньою краплею стало зауваження від Леоніда Кучми, який в той час був президентом, під час одного з концертів. Ірина Білик вирішила, що якщо вже президент на це звернув увагу, то вже точно треба щось робити з цим. Але її зізнання це не одкровення, сьогодні у вільному доступі можна знайти фото Ірини Білик  до операцій, і навіть не професіонал побачить певні зміни, які не є наслідком вікових змін.

Особисте життя Ірини Білик

Дивлячись фото Ірини Білик в молодості та зараз, не одразу можна впізнати епатажну білявку, що розбила серце не одному чоловіку. Співачка дуже відверта, про що свідчать її пісні, наповненні справжніми почуттями та емоціями, тож багато з того, що в неї на душі, лягає в основу нових пісень. Не один раз кліпах до пісень з’являлися її чоловіки. “Любовь яд” з Дмитром Коляденком та “Маленькая девочка” з Асланом Ахмадовим.

Ірина Білик фото в молодості та зараз
Ірина Білик фото в молодості та зараз

Мадонні української естради приписували багато романів, але не будемо звертати уваги на плітки — тільки факти. А фактично, вона була в стосунках з 5 чоловіками та лише 1 з них зміг офіційно одружитись зі співачкою.

Юрій Нікітін

Вони познайомились на музичному фестивалі у Вінниці, згодом Юрій став продюсером Ірини. Їхні стосунки тривали з 1990 по 1998 рік, а дружба триває і нині. Теперішня дружина Нікітіна також дружить зі співачкою. Вони навіть випустили спільну пісню та кліп. Розлучилися ж вони з досить банальної причини: зірка хотіла народити дитину, а продюсер наполягав на кар’єрі.

На фото Ірина Білик з першим чоловіком Юрієм Нікітіним та його дружиною Ольгою Горбачовою
На фото Ірина Білик з першим чоловіком Юрієм Нікітіним та його дружиною Ольгою Горбачовою

Андрій Оверчук

У 1998 році почався роман з моделлю Андрієм Оверчуком. Про нього Ірина казала, що він – втілення її ідеального типажу, але цього було замало, щоб зберегти стосунки. На прохання мами Андрія пара обвінчалась, але оформлювати шлюб офіційно співачка не захотіла. Від цих стосунків у Ірини Білик є старший син Гліб. У 2001 році пара розірвала стосунки через зраду чоловіка. Син Гліб спілкується з татом, а от Ірина зі зрозумілих причин ні. До речі, це єдиний її колишній чоловік, з ким зараз вона не спілкується. На спільних фото Ірини Білик зі старшим сином видно, що він дуже схожий на батька.

Дмитро Коляденко

Після розлучення з моделлю Андрієм довго Ірина не була самотньою. Це був, мабуть, найяскравіший, та найскандальніший її роман. Дмитро Коляденко цілих 6 разів робив пропозицію Ірині Білик, з коштовними каблучками. Вона приймала їх, а от на пропозицію не погодилася жодного разу. За 3 роки (2003-2006) ці стосунки були сповнені як шаленим вчинками, так і безліччю скандалів, часто з викликами поліції. За словами співачки, шоумен був дуже ревнивий, і якщо на початку скандали з емоційним примиренням їй подобались, то з часом це набридло. Їй хотілося більш спокійного життя. Розрив Дмитро переживав дуже важко, були скандальні інтерв’ю, він навіть продав дуже особисті фото Ірини Білик у ЗМІ. Але з часом пристрасті вщухли й Дмитро не раз казав, що продовжує кохати Ірину Білик, називаючи її “єдиним коханням”. І до речі, після цього жодного гучного роману за ним не було помічено. А з осені 2022 року в стрічці його соцмереж почали з’являтися фото Ірини Білик.

Дмитро Дікусар

Про цей роман почали говорити ще під час популярного у 2006 році телешоу “Танці з зірками”. Глядачі із захватом спостерігали, як їхні почуття ставали все міцніші та зрештою тримати це в таємниці далі було просто неможливо. До речі, в одному з інтерв’ю Дмитро Коляденко розповів, що зрозумів, що втратив Ірину Білик коли побачив її на танцполі з Дмитром Дікусаром. Різниця у віці в 15 років не лякала закоханих і 25 жовтня 2007 року вони одружились у Бразилії. В Україні такий шлюб не дійсний, але офіційного розпису на батьківщині так і було. Незважаючи на це, вони завжди називали одне одного чоловіком та дружиною. В одному з інтерв’ю Дікусар, сказав, що штамп в паспорті не важливий, бо він кохає Ірину і вважає її своєю дружиною. Пара планувала дітей, проте не так сталося, як гадалося. Про цей шлюб нагадуватиме кілька пісень з репертуари співачки “Мы будем вместе” про початок стосунків та “Нас нет”, яка вийшла, коли відносини вичерпали себе, а ще багато фото Ірини Білик та Дмитра Дікусара на яких яскраво видно як змінювались почуття між подружжям. Загалом шлюб тривав 3 роки, вже 2010 пара розлучилася, проте Дмитро в інтерв’ю завжди з повагою та любов’ю згадує про колишню дружину.

Аслан Ахмадов

У 2015 році співачка стала мамою вдруге, хлопчика назвали Табрізом, проте ніхто не бачив фото вагітної Ірини Білик, бо дитину народила сурогатна мати. А татом став російський фотограф та продюсер азербайджанського походження. У 2016 році стало відомо, що пара одружилась, але невідомо, коли саме це сталося. Подружжя проживало на 2 країни, відвідуючи один одного, через що співачка не раз отримувала порцію хейту. Про розлучення з Ахмадовим Ірина Білик повідомила в січні 2022. З початком війни Аслан підтримував вже колишню дружину, але з часом виїхав до країни-агресора, що Ірина Білик сприйняла як зраду з боку близької людини.

Двічі в одну річку?

А вже наприкінці 2022 року шанувальників сколихнула новина про можливе возз’єднання колишніх закоханих. Майже з усіма своїми колишніми Ірина підтримує стосунки, але серед них є один особливий. І це Дмитро Коляденко: вони щиро вітають одне одного у соцмережах, підтримують, часто зустрічаються і дедалі частіше з’являються спільні фото Ірини Білик та відомого хореографа у пресі. З часу їхнього розставання минуло 17 років, тож багато хто не вірить у те, що пара знову разом. Та і Дмитро не один раз наголошував, що чекав співачку занадто довго, бажає їй щастя, але вже з кимось іншим.

З ким зараз Ірина Білик у стосунках невідомо, бо пара зберігає мовчання з цього приводу, але не перестає тішити шанувальників спільними фото та відео, підливаючи масла у вогонь. Так, в одній з соцмереж того ж грудня ширилося відео з Праги, де Ірина позувала з Дмитром та маленьким букетиком, схожим на весільний, а особливо уважні розгледіли навіть каблучку на безіменному пальці співачки. Був шлюб чи ні – достеменно не відомо. Хто знає, може, врахувавши минулий досвід, вони зможуть зробити щасливими один одного? Як Дженніфер Лопес та Бен Аффлек, які одружились через 20 років після розриву.

Останні новини з життя Ірини Білик

Останні фото Ірини Білик в інстаграм присвячені здебільшого її творчій діяльності та волонтерству. Крім того, вона висвітлює важливі події в Україні та доносить цю інформацію світу. Раніше тут часто можна було побачити фото її дітей, та з початком повномасштабного вторгнення Ірина майже їх не публікує. Найімовірніше, що діти співачки проживають в Іспанії, бо саме там найчастіше відображається геолокація її акаунту.

Останні новини про особисте життя Ірини Білик розділили як прихильників, так і хейтерів на 2 табори. Перші щиро вірять та радіють за співачку, другі вважають, що це не більше ніж спосіб привернути увагу. Хоча на це скаржитись гріх обом та тільки час покаже, що ж це було насправді та з ким зараз Ірина Білик.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?