Де нині перебуває і чим займається зірка 90-их 57-річна Тетяна Овсієнко: на велику сцену киянку не пускають

Колись пісні Тетяни Овсієнко наспівував весь радянський союз. Розберімося, де нині перебуває киянка і чи й досі має численну армію шанувальників.

Мало хто знає, що зірка 90-их Тетяна Овсієнко народилася в Києві. У дитинстві дівчинка відвідувала ансамбль “Сонечко”. Там співала разом з Іриною Білик, тож дівчатка здружилися.

Після технікуму дівчина влаштувалася на роботу в готель “Братислава”, де й познайомилася з клавішником гурту “Міраж”. Її запросили переїхати до москви, ставши костюмеркою колективу.

Куди поділася киянка Тетяна Овсієнко

Коли Наталя Ветлицька вирішила робити сольну кар’єру, Таню тимчасово виставили замість співачки. На диво, українка швидко здобула популярність і теж покинула гурт. Співала Овсієнко переважно під фонограму, оскільки сильних голосових даних не мала.

Куди поділася киянка Тетяна Овсієнко: з Дубовицьким та сином Ігорем

Киянка вийшла заміж за продюсера Володимира Дубовицького, який до цього мав шлюб з Іриною Алегровою. Подружжя всиновило 3-річного хлопчика. Довгий час Ігорьок не знав, що живе з названими батьками. Коли ж у 16 років йому сповістили про це сторонні люди, він образився на матір за брехню й подався до США, де на той час мешкав після розлучення з Овсієнко Дубовицький.

Куди поділася киянка Тетяна Овсієнко: з Меркуловим

Тетяна вийшла заміж удруге за Олександра Меркулова. Вони поселилися в Ялті. Згодом чоловіка відправили до в’язниці за бандитські справи. Овсієнко дочекалася коханого з відсидки. Коли стали розповсюджуватися чутки, що чоловік відбирає у дружини всі її кошти, співачка видалила свої сторінки у соцмережах і більше там не з’являлася.

Куди поділася киянка Тетяна Овсієнко: з сином, невісткою та онуком

Нині розповнілу співачку, яка зловживає алкоголем, на московські майданчики не запрошують. Доводиться колесити маленькими російськими містами, де люди ностальгують за 90-ми роками й залюбки купують білети на концерти зірки, а вона радує їх своїми старими хітами.

Популярне

Схожі статті

“Нарешті ми знаємо”: молода дружина Віктора Павліка Репяхова назвала точний діагноз свого 2-річного сина

Молода дружина Віктора Павліка Катерина розповіла про остаточний діагноз свого маленького сина Михайла та поділилась його справами на тиждень.

“Притула нас кинув”: Педан пригадав про потаємні образи та як колега залишив його з Фреймут одних без грошей

Відомий український шоумен і ведучий Олександр Педан пригадав, як багато років тому Сергій Притула не зрозумів жарту та залишив його з колегою Фреймут одних і без грошей.

Торт “Наполеон” вийде набагато смачніше та ніжніше: мій фірмовий секрет – в одному простому інгредієнті

Якщо зробити "Наполеон" на сирному тісті, старий всім відомий рецепт заграє новими смаковими відтінками. Укупі з заварним кремом вийде справжній кулінарний шедевр.