Серце 35-річного Нікіти Добриніна вже невільне: нову обраницю ведучий приховує від загалу, але є припущення

Схоже, Нікіта Добринін повністю оправився від розлучення з Дашею Квітковою. Тепер 35-річний чоловік вільний і може будувати нові стосунки. Ось уже на обрії замайоріло кохання.

Блогер Нікіта Добринін заінтригував фанів світлинами з побачення. Щоправда, не назвав ім’я чарівної незнайомки. Щобільше, навіть обличчя не показав. Тож довелося підписникам Інстаграм-сторінки ведучого вмикати фантазію та розважливість, щоб знайти відповіді на питання, хто вона.

З фото стає зрозуміло, що “Холостяк” разом із дівчиною відвідали кав’ярню в обідню пору. Нікіта підписав світлину лише одним словом: “Чітміл”. Напевно, в цей день пара вирішила забути про дієти й смакувати наїдками досхочу.

Нікіта Добринін показав таємничу кохану

Шоумен підтримав інтригу, тож на селфі ми бачимо лише волосся його співрозмовниці, руку та трішки куртки. А ще на столі біля тарілки лежить телефон міс Х. Багато хто вирішив, що перед нами прихована блогерка Чара Хорив.

Якщо зазирнути в Інстаграм дівчини, то побачите ту ж шкірянку, що й на світлині Нікіти. Отже, того дня Чара була вбрана саме так, як дівчина у кафе. Ще одним збігом є стікер на чохлі iPhone незнайомки. Там зображено кицьку саме такої породи й з такими ж смужечками, як і в Чари.

Нікіта Добринін показав таємничу кохану

Чутки про стосунки Хорив та Добриніна зародилися не на порожньому місці. Парочку бачили разом на червоному хіднику Muzvar Awards 2023. Вони весело посміхалися, тримаючись за руки. Лайки від Нікіти дівчина в соцмережі отримує регулярно. Деякі дописи Добринін ще й лайкає.

Схоже, шоумен вирішив піти стопами Володимира Остапчука. Той теж довго не показував обличчя нової коханої, і людям доводилося робити різноманітні припущення, порівнюючи факти.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.