Як виглядає 1-поверховий маєток Ірини Білик по сусідству з Кричевським: гроші на купівлю позичив Данилко

Одноповерховий будинок Ірини Білик із великою присадибною ділянкою розташований у с. Березівка всього за 15 хвилин їзди від Києва. Нині він стоїть пусткою, оскільки господиня туди не приїжджає.

У котеджному містечку “Козирна карта” всього 60 земельних ділянок із забудовами. Разом із зіркою Іриною Білик мають тут нерухомість й інші знаменитості. Зокрема, шансоньє Гарік Кричевський, художниця Євгенія Гапчинська, політик та власник клініки “Борис” Михайло Радуцький.

Як виглядає будинок Ірини Білик

Оскільки свого часу розцінки тут стартували від 7 млн грн, Білик довелося залізти в борги, щоб придбати уподобане житло. На щастя, допоміг Андрій Данилко. Артист позичив суму, якої знаменитості бракувало.

Як виглядає будинок Ірини Білик

Іра обрала собі чи не найкращу будівлю, оснащену сонячними панелями на даху. Будинок дуже просторий. У дворі чималий газон, висаджені дерева та є куточок для відпочинку на свіжому повітрі. За парканом починаються угіддя родини Кричевських.

Як виглядає будинок Ірини Білик

Будівництво там почалося пізніше, тож, напевно, звуки з двору сусідів добряче попсували нерви співачці. Щойно сусіди завершили всі роботи, розпочалося повномасштабне вторгнення.

Як виглядає будинок Ірини Білик

Будинок колишньої дружини мужнього Дмитра Дікусара має два крила. Але займати їх не було кому. Старший син співачки Гліб Оверчук з’їхав із матусиного будинку, оскільки намагався побудувати власне родинне гніздечко з Алісою. Пара була разом більш як 5 років. Натомість зараз молодик постить у соцмережах фото з зовсім іншою дівчиною. Тож Аліса так і не стала невісткою Ірини, хоч як та не мріяла про це.

Як виглядає будинок Ірини Білик

З чоловіком Асланом Ахмадовим життя теж не склалося. Білик із ним розлучилася, хоча й має від іноземця сина Табріза. Відразу після 24 лютого 2022 року Ірина з молодшим нащадком виїхала за кордон.

Вже згодом дізналася, що в її будинку цілий місяць порядкували окупанти. Розтрощили практично все довкола, навіть панелей на даху дісталися. Залишили неушкодженим лише великий концертний рояль. Тож поки в будинку ніхто не живе. Ірина сподівається, що після перемоги все відновить і покличе друзів на другі входини.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.