32-річний Артем Пивоваров не поспішає розповідати про особисте життя: “Рано чи пізно це мало трапитися”

Про те, що Артем Пивоваров має шалену популярність, свідчить поява музиканта в кріслі зіркового тренера на "Голосі країни". От тільки фанів дуже цікавить, хто ж дівчина артиста.

Зазвичай на всіх світських тусовках ми бачимо Артема Пивоварова самого. Достеменно відомо, що він неодружений. Та чи є поряд кохана? У численних інтерв’ю артист залюбки говорить про творчість та про родину.

Чи є дівчина в Артема Пивоварова

Часто розповідає про маму з бабусею, які його виростили самотужки, без чоловічої допомоги. Співак навіть заплакав, коли згадував, як пішов із життя дідусь. А от про кохання ані пари з вуст.

Щоправда, у 2017 році Артем випустив кліп на композицію “МояНочь”, де серед чималої кількості дівчат можна було побачити й обраницю знаменитості. Саме з нею Пивоваров у підсумку пристрасно цілувався.

Артем підтвердив журналістам, що Даша Чередниченко – його кохана, і тепер настав час познайомити публіку з його другою половинкою. Артист наголосив, що ніколи не приховував її від публіки й частенько викладав спільні світлини в соцмережах. А тепер у кліпі перетворив її на королеву ночі.

Чи є дівчина в Артема Пивоварова

На питання, чи зміг би Артем поцілувати сторонню дівчину заради знімання кліпу, музикант не відповів. Згодом стало відомо, що пара розсталася. У 2021 році Пивоваров у “Світському житті” розповів Каті Осадчій, якою уявляє свою обраницю.

Вона має смачно готувати, бути уважною до партнера, давати поради, підтримувати й водночас конструктивно критикувати. До речі, не слід чекати Артема на реаліті-шоу типу “Холостяка”. Він відзначив, що ніколи не став би шукати долю таким чином.

Про соцмережі у плані вибору кандидатки Пивоваров нічого не сказав, тож у дівчат, закоханих у зіркового чоловіка, є всі шанси привернути його увагу там. Саме таким чином знайшли свою долю Тарас Цимбалюк, Олег Іваниця та багато інших знаменитостей.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.