Колись були сусідами, а нині й носа не показують у свої будинки: Дорофєєва, Монатік й Шоптенко переїхали

У селі Крюківщина під Києвом зібрався цілий зірковий десант. Неподалік один від одного тут були розташовані будинки родини Монатіка, Дорофєєвої з Дантесом, Олени Шоптенко.

Нині жодна з цих родин не користується своїм житлом. Надя Дорофєєва з Володею Дантесом розлучилися і продали елітне житло. Чоловік хотів залишити колишній дружині спільно нажиту нерухомість, але вона не погодилася. Тож оселю, в якій зазнали щастя, продали.

Нині обоє з подружжя мешкають в орендованому житлі. Надя з Мішею Кацуріним орендують квартиру, а Володимир із Дашею Кацуріною днями теж переїхали в будинок, який зняла блогерка.

Дорофєєва, Монатік й Шоптенко покинули свої будинки у селі Крюківщина

Колись у будинку співаків було дуже весело. Особливо вони подружилися з Дімою та Іриною Монатіками. Навіть колись зустрічали разом Новий рік. Тепер і ця родина вибралася звідси.

Після початку великої війни Дмитро відправив дружину з синами до Великобританії. Жили на відстані, лише зрідка зустрічаючись. Та згодом родина об’єдналася. Цього 1 вересня діти родини вже пішли до київської школи.

Дорофєєва, Монатік й Шоптенко покинули свої будинки у селі Крюківщина

З’ясувалося, що малечі доводиться по 3 години щодня проводити в дорозі. Тож на сімейній раді було вирішено переїхати до столиці, у квартиру. Будинок Монатіки все одно планують продавати, оскільки він уже стає для них затісний.

Дорофєєва, Монатік й Шоптенко покинули свої будинки у селі Крюківщина

Не з’являється у своїй оселі й хореографиня Олена Шоптенко. Вона з сином виїхала до Австрії, де давно живуть її сестри. На відміну від сусідок Наді та Ірини колишня дружина Дмитра Дікусара поки що до України повертатися не збирається. Хоча у справах й приїжджала.

Отже, всі ці будинки нині стоять порожніми. Вони схожі за архітектурою і мають по 12 соток прилеглої території.

Популярне

Схожі статті

Страва з ароматом дитинства! Працівниця їдальні поділилася рецептом міні-піци, яку ми всі так обожнювали

Приготувати смачні та ароматні міні-піци, яки всі ми памʼятаємо зі шкільної їдальні, з легкістю можна вдома. Спробуйте цей рецепт та порадуйте своїх близьких приємними спогадами.

Не пиріг, а казка: тісто без дріжджів і яєць, а начинка може бути різною, у мене з яблуками. Така смакота

Кожен любить випічку. Це простий і ситний десерт або основна страва для всієї родини в будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пирога без дріжджів і яєць, начинка може бути будь-якою.

Усього 5 інгредієнтів, а так смачно: побачила в гостях салат “Червоне море” і тепер готую на святковий стіл

Простий в приготуванні, але смачний салат "Червоне море" підкорить серця навіть найвибагливіших гурманів. Солодкі перці ідеально поєднуються з соленими крабовими паличками, створюю неповторний смак.