ALEKSEEV заспівав коханій пісню українською “Назавжди”: навряд чи Уляна щось зрозуміла, адже родом із Тюмені

Попервах ALEKSEEV співав російською, тож багато хто вважав його російським виконавцем. Та нині Нікіта мешкає у Києві й перекладає пісні українською. Чи розуміє їх кохана Уляна?

Нікіта Алексеєв та Уляна Синецька вже 5 років разом. Дівчина народилася в Тюмені, співала у гуртах CASH та “ВІА Гра”. Звісно, української мови вона не розуміє. Тому коли ALEKSEEV переклав свій хіт “Назавжди” з російської та заспівав коханій, красуня лише дивилася молодику в очі й посміхалася.

Закохані гуляли посеред дерев. Артист заспівав, а Уляна уважно слухала, потім обняла хлопця. Розчулило подібне виконання й підписників Інстагарам-акаунту знаменитого 30-річного чоловіка. Вони жваво відгукнулися, лайкаючи та коментуючи відео:

“Дуже гарно вийшло!”

“Я так чекала переклад на українську”.

“Дві пари очей дивляться однаково”.

Навіть композитор Руслан Квінта відзначив якість нового треку в Інсті. Також не залишилася осторонь колежанка Уляни по “ВІА Грі” Міша Романова. Взагалі сердечок дуже й дуже багато.

ALEKSEEV заспівав росіянці українську пісню

Останнім часом пару постійно бачать разом у Києві. Вони гуляють вулицями, і хочеться вірити, що їхнє кохання й справді назавжди, що б там у житті не трапилося. Звісно, в Синецької паспорт із двоголовим орлом. Дівчині було проблематично заїхати в Україну.

ALEKSEEV заспівав росіянці українську пісню

Велика війна застала Уляну в Європі. Вона довгих 3 місяці не могла потрапити до Києва через своє російське громадянство. Врешті її поставили на облік в СБУ, і закохані об’єдналися.

Зі спільних з Уляною світлин, які ALEKSEEV викладає у мережу, можна зрозуміти, що стосунки у пари дуже теплі. Вони весь час разом і майже постійно обіймаються. Мабуть, і справді пісня “Назавжди” присвячується виключно Уляні.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.