До 55-річчя Антін Мухарський дійшов одруженим, але без нащадків: усі п’ятеро дітей не спілкуються з татом

14 листопада Антін Мухарський відзначив 55-річчя. Ювіляр, підбиваючи підсумки зробленого за ці роки, відзначив, зокрема, що не спілкується з жодним зі своїх п'яти дітей.

Оскільки діти від двох шлюбів не привітали татуся з днем народження, то довелося приймати вітання від нинішньої дружини. Єлизавета Бєльська поряд з актором та письменником вже 10 років поспіль. Спочатку вони обвінчалися, а у 2017 році взяли офіційний шлюб.

36-річна жінка, вітаючи благовірного з 55-річчям, відзначила, що вони спілкуються на ви навіть у ліжку. Та ще більше приголомшив сам ювіляр. Антін чесно зізнався, що не воює через банальний страх, тому волонтерить і вже перерахував на потреби ЗСУ 7 млн грн.

Антін Мухарський втретє одружений і має 5 дітей

Ще одним шоком для широкого загалу стала новина про те, що Мухарський не спілкується з жодним зі своїх дітей. А їх у шоумена аж п’ятеро. В першому шлюбі народилися дівчатка. Софії нині вже 32 роки, а Іванні – 17.

У рік народження другої доньки Антін уже одружився зі Сніжаною Єгоровою. Подружжя почало сваритися через кардинально різні погляди. Телеведучій не подобалося, що Мухарський перейшов на українську мову, мовляв, так на корпоративах платитимуть менше.

Антін Мухарський втретє одружений і має 5 дітей

Навіть поява на світ трьох дітлахів – Андрія (2007), Аріни (2010), Івана (2012) – не врятували ситуацію. Подружжя дуже довго привселюдно сварилося за аліменти. Відбулося кілька судів, а Антін навіть влаштовував перформанс, роздягнувшись просто неба голяка – так протестував, що Сніжана обирає його до нитки.

Саме в цей нелегкий для чоловіка час він і познайомився з мистецтвознавицею. Ліза була повною протилежністю другій дружині актора. Вона ніколи не підвищувала голос, не сварилася й зверталася до чоловіка, який на 19 років старший за неї, на ви.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.