Тоня Матвієнко показала зворушливі архівні кадри з Ніною Матвієнко, де мама співає: легендарна жінка

Біль втрати легенди української музики Народної артистки України Ніни Матвієнко ще довго буде краяти серця багатьох українців. Що вже казати про рідних великої співачки...

От вже й 40 днів пройшло з того сумного дня, коли не стало прекрасної людини, щирої,  душевної, світлої та легендарно жінки Ніни Митрофанівни Матвієнко.

Українська співачка та донька пані Ніни Тоня Матвієнко дала можливість своїм прихильникам та шанувальникам доторкнутися до пам’яті про маму, опублікувавши зворушливі архівні кадри та відео зі своєю матір’ю, легендарною співачкою Ніною Матвієнко. Відео, де мама співає, вражає не тільки вокальною майстерністю, але й викликає хвилю емоцій серед прихильників доньки та матері.

Тоня Матвієнко
Тоня Матвієнко показала архівні фото та відео мами

Ніна Матвієнко завжди вважалася яскравою і талановитою особистістю. Її голос здатний був розчулити та зачарувати кожного, хто хоче раз чув його звучання. Творчість великої співачки стала справжнім скарбом для української музичної культури, а її внесок у розвиток вітчизняної пісенної традиції невимірний.

Однак, крім сцени, Ніна Матвієнко завжди була і люблячою матір’ю. Зрозуміло, що зараз, коли співачки вже немає серед нас, її близькі та рідні, а особливо донька Тоня Матвієнко, найбільше відчувають цю велику втрату. У свої соціальні мережі Тоня тривалий час не виходила після того, як маму поховали. І тільки нещодавно вона відповіла на питання про самопочуття:

“Як я? Ніби час зупинився”

Втім вона змогла знайти в собі сили та поділитися фотографіями та відео з архіву, де збережені теплі миті разом із матір’ю.

Що особливо вражає, так це те, з якими теплими емоціями Тоня пригадує свою матір. Вона не лише поділяє творчість Ніни з прихильниками, але і показує, як вона була вдома, у звичайних родинних ситуаціях. Такі особисті миті залишають в душі глядачів світлу пам’ять про дійсно народну артистку Ніну Матвієнко.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.