Ревізор та комік більше не в фаворі: за що зацькували Ольгу Фреймут та колишнього Ксенії Мішиної Еллерта

Сучасність скинула маски. Їх обожнювали тисячі українців за талант та харизму. Насправді вони виявились зовсім не тими, ким намагалися бути в очах шанувальників. Таке лицемірство обурює суспільство.

Ще не так давно українці щиро сміялись над жартами такого сміливого та прямолінійного коміка Олександра Еллерта, прислухались до порад знавця етикету та правил поведінки принципової та правильної Ольги Фреймут. Зараз, побачивши, хто є ким насправді колишні шанувальники не можуть втриматися, щоб не висловити їм своє ставлення до них справжніх.

Комік

Олександр Еллерт, відомий всім степдап-комік та холостяк, якого Ксенія Мішина обрала переможцем на реаліті-шоу “Холостячка” і який заробив популярність тим, що писав сценарії для Кварталу 95, сьогодні перебуває у безнапасній країні, будує щасливе життя, бізнес та забув і думати про повернення до багатостраждальної батьківщини.

Ще на початку російської повномасштабної агресії він знаходився в Україні й допоміг актрисі та подрузі Ксенії Мішеній з сином виїхати у більш безпечний Буковель. Там вони разом орендували помешкання. Але згодом Ксенія відправилась у Бельгію, а чоловік просто зник.

Сьогодні Ксенія не хоче, щоб її ім’я пов’язували з Еллертом, бо як з’ясувалось хлопець втік до США. Яким чином йому це вдалося, поки що не відомо, хоча він стверджує, що “через штамп в паспорті”. Зараз він відкрив бізнес з виробництва сірників преміумкласу і хизується цим у соцмережі.

Ревізор

Сувора, смілива та справедлива Ольга Фреймут у найважчі для України часи втекла до Англії та тривалий час перебувала у безпеці. Але згодом, зрозумівши, що ризикує втратити популярність та доходи від виховання українців, повернулася і, не відчувши, як змінилося суспільство та ставлення до неї особисто, намагалася продовжити свою просвітницьку роботу. Втім, вона прорахувалась і замість вдячності, на яку розраховувала, отримала шквал критики.

“Їдьте туди звідки ви приїхали разом зі своїми манерами!”,- пропонують їй деякі користувачі. “А чого це ти приперлась? Гроші закінчились?”,- запитують у неї інші.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.