Як виглядає дружина Холостяка-6 Іраклі Макацарія Ліза Чічуа: через пів року після народження дитини (ФОТО)

На особистій сторінці дружини колишнього учасника Холостяка Іраклі Макацарія з'явилась нова світлина. Ліза Чічуа показала, як виглядає після пологів

Іраклі Макацарія здобув особливу популярність після участі у шостому сезоні романтичного реаліті-шоу про кохання “Холостяк”. Знайти свою єдину на проєкті знаменитості не вдалось, але вже після завершення реаліті чоловік одружився з Лізою Чічуа. Шанувальники одразу закохались у зірковий союз, а ще більше фани тішились після новини про народження первістка.

Як виглядає дружина Макацарія

Ліза Чічуа вперше стала мамою у червні цього року. За 6 місяців знаменитість встигла не лише відновитись після пологів фізично, але й повернути фігуру, яку мала до вагітності. Саме про це написали зірці її шанувальники після нещодавно опублікованих на Інстаграм-сторінці світлин. Зірка продемонструвала кадри у чорній довгій сукні. Ймовірно, Чічуа та Макацарія вирішили відвідати театральну виставу. На обличчі зіркової дружини можна було побачити щасливу усмішку, а її вбрання ідеально підкреслило витончений силует знаменитості.

Дружина Іраклі Макацарія вперше показала свою фігуру на повний зріст після пологів
Дружина Іраклі Макацарія вперше показала свою фігуру на повний зріст після пологів

Нагадаємо, що дружина бізнесмена та колишнього учасника українського реаліті-шоу “Холостяк” вперше стала мамою цього року. Шанувальники зіркової пари запідозрили, що подружжя готується до народження дитини ще взимку, коли побачили на світлині злегка округлий живіт знаменитості. Пізніше закохані оголосили новину публічно.

Дружина Іраклі Макацарія Ліза Чічуа народила первістка пів року тому
Дружина Іраклі Макацарія Ліза Чічуа народила первістка пів року тому

На початку червня стало відомо про народження первістка. Пологи приймати в одній із лікарень у Грузії, де і живуть наразі Ліза Чічуа та її чоловік. Згодом закохані повідомили, що на світ з’явився хлопчик – свого первістка знаменитості назвали Георгієм.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.