Що змусило дружину Андрія Бєднякова Настю Коротку взятися за пошук няні: “Тепер я не одна така”

Настя Коротка частенько ділиться подробицями з життя матусі двох дітей. Причому робить це без прикрас, як заведено в Інстаграм-спільноті. Розповідає правдиво усе як є.

Провівши більш як рік в Америці та народивши там дитину, Настя Коротка повернулася до України з донькою і маленьким синочком. Родина врешті об’єдналася з Андрієм Бєдняковим, який весь цей час не виїжджав за межі країни.

Навіщо Насті Короткій знадобилася няня

Як за океаном, так і на батьківщині Настя завжди показувала підписникам каналу в Інсті усі “радощі” материнства. На відміну від переважної більшості інстаграм-матусь, які показують лише гарно вилизані кадри, Коротка чеше правду, не соромлячись бути справжньою.

От і цього разу колишня ведуча “Орла та решки” виклала в мережу серію знімків, за якими можна побачити колорит життя родини без прикрас. Маленькому Остапчику 19 жовтня минув рік. Дитинча вже навчилося ходити й хоча, щоб усі прокидалися разом із ним.

Навіщо Насті Короткій знадобилася няня

На годиннику ще немає 6 ранку, а хлоп’я вже біля маминого ліжка. Робити нічого. Матусі доводиться підводитися та займатися потребами сина. Тут без гумору нікуди:

“Всім ранковий привітик! Ми вже встигли зробити багато чого такого, що б я не хотіла робити о 5 ранку”.

Старшій доньці Ксенії минуло у вересні 8 років. Тож вона вже доволі самостійна дівчинка, здатна уранці не тероризувати маму різними капризами, а піти на кухню й приготувати сніданок на всю родину. Мама не нарадується:

“Ксенія повністю сама зробила тісто і насмажила млинців”.

Та день лише починається, і він сповнений купи несподіванок. Коли Настя прийшла забирати доньку зі школи, вирішила хоч трішки перепочити на лавці. Та заклопотана не помітила, що там мокро, то так у мокрих штанцях, неначе Остап без підгузка й пішла додому.

Навіщо Насті Короткій знадобилася няня

Терпець жінці увірвався. Вона найняла няню. Тепер усе кардинально змінилося – не лише Настя “в какашках й обригана”. Тепер їх таких стало двоє.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.