Вася з “Шоу довгоносиків” покинув метушливу столицю: перебрався ближче до природи. Чим займається актор?

Шанувальники "Шоу Довгоносиків" обожнювали верткого Василя Бендаса, який маючи зріст 149 см, легко перевтілювався хоч у жінку, хоч у дитину. Куди подівся нині цей знаменитий чоловік?

Останнім часом про Василя Бендаса немає жодної звістки. Актор не з’являється ані в публічному просторі, ані на телеекрані. З’ясувалося, що напарник Віктора Андрієнка виїхав подалі від великого міста, оселившись на Івано-Франківщині в селі Старі Кривотулі.

Засновник “Шоу Довгоносиків” колегу не відвідує. Натомість силач Василь Вірастюк заїжджає регулярно в гості, коли навідується до матері у сусіднє село. Богдан Бенюк теж буває, оскільки родом з тієї ж місцевості.

Куди подівся Вася з Шоу Довгоносиків

Віктор Андрієнко розповів журналістам Obozrevatel, що Василь іноді приїжджає до Києва й навіть знімається, якщо запрошують. Та більше часу віддає волонтерству, прилаштовуючи вимушених переселенців у будинки, господарі яких перебувають за кордоном на заробітках.

Бендаса ні з ким іншим не сплутаєш. Актор має доволі колоритну зовнішність. Коли Василь вступав до університету Карпенка-Карого, мав зріст всього 1,20 м. Батьки переживали, що синочка ображатимуть.

Куди подівся Вася з Шоу Довгоносиків

Натомість Бендаса полюбили всі. У нього в Києві стало багато друзів. З 2-го курсу Вася став виходити на театральну сцену. Ада Роговцева узагалі обожнювала юне дарування, називала “синочком” і частенько запрошувала додому на пироги.

Після “Довгоносиків” Андрієнко колегу без роботи не залишив. Постійно запрошував у власні проєкти, зокрема, “Повне Мамаду”. Ще й у “Легендах Чарівнолісся” надав Василю роль мольфара. Побачити Бендаса можна також у стрічках “Поводир” та “Іван Сила”.

Коли мешкав у Києві, Василь купив вагончик й поставив його на березі річки, щоб перебувати поближче до природи. Нині вимушений доглядати за хворою мамою, тож у столиці з’являється рідко.

Популярне

Схожі статті

Чому я раніше не знала цей рецепт? Уся сім’я підсіла на таку вечерю: соковиті пельмені з ідеального тіста

Пельмені - це знайома всім універсальна страва для всієї родини. У домашніх умовах їх можна зробити дуже соковитими та ніжними. Сьогодні ми підготували рецепт, який нікого не залишить байдужим.

В береті і кросівках: Оля Полякова опростоволосилася і у Лондоні нарядилася з французьким шармом (ФОТО)

Оля Полякова показалась на тлі лондонських вулиць у стильному образі з французьким шармом. Новими світлинами співачка поділилась у своєму Instagram.

Вся Грузія з’їжджається на мої хачапурі: готуються елементарно, а ефект який викликають. Одні компліменти

Хачапурі – це традиційна грузинська страва, яка вже давно полюбилась українцям. Пропонуємо дізнатись, як приготувати цю смакоту всього за 15 хвилин.