Три найбільших кохання Ірини Білик, від яких вона народила дітей: Дмитро Коляденко, Оверчук і Ахмадов

Відома українська співачка Ірина Білик давно завоювала популярність на українській сцені. Що відомо про особисте життя зірки вітчизняного шоубізнесу?

Ірина Білик, відома українська співачка, наразі самостійно виховує двох синів. Втім, у житті артистки траплялось велике кохання. Раніше знаменитість перебувала у шлюбі – не лише державному, але й церковному. Розповідаємо про трьох чоловіків, які запам’ятались зірці та її шанувальникам найбільше.

Андрій Оверчук

Відома співачка Ірина Білик із батьком свого старшого сина Андрієм Оверчуком
Відома співачка Ірина Білик із батьком свого старшого сина Андрієм Оверчуком

Першими серйозними стосунками для Ірини Білик став союз із манекенником Андрієм Овречуком. Зіркові закохані не хотіли влаштовувати офіційного весілля з церемоніями у державних органах. Але до церкви вирушили охоче. Після вінчання з’ясувалось, що молода українська співачка чекає на появу первістка. Втім, ні церковний шлюб, ні поява сина не змогли зберегти союз – 2001 року знаменитості розлучились через зраду чоловіка.

Аслан Ахмадов

Ірина Білик зі своїм колишнім чоловіком Асланом Ахмадовим, від якого народила сина
Ірина Білик зі своїм колишнім чоловіком Асланом Ахмадовим, від якого народила сина

Відомий російський фотограф і режисер Аслан Ахмадов став першим офіційним чоловіком артистки. Крім того, у шлюбі зі своїм колишнім знаменитість народила від нього сина. Аслан Ахмадов та Ірина Білик виховували хлопчика, який з’явився на світ завдяки сурогатному материнству. Врешті, зіркова пара вирішила розлучитись через стосунки на відстані – поки співачка жила та творила в Україні, її чоловік часто їздив у робочі поїздки в росію.

Дмитро Коляденко

Відома українська співачка Ірина Білик зі своїм колишнім бойфрендом Дмитром Коляденком
Відома українська співачка Ірина Білик зі своїм колишнім бойфрендом Дмитром Коляденком

Чоловіком, з яким знаменита українська співачка мала серйозні стосунки, але від якого не народила нащадка, став хореограф Дмитро Коляденко. На момент початку стосунків колишні закохані вже мали дітей від попередніх шлюбів. Між знаменитостями одразу спалахнула пристрасть, яку помітили всі шанувальники. Втім, розлучились Білик і Коляденко через постійні сварки та ревнощі з боку чоловіка. Хай там як, але зараз мережею гуляють чутки, ніби зіркова пара возз’єдналась і навіть встигла оформити шлюб у РАЦСі.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.