Остапчук показав, як виглядав у молодості: перед червоною сорочкою та краваткою було неможливо встояти

Володимир Остапчук змінює дружин немов рукавички. Здається, замолоду уманчанин так само змінював щодня сорочки. Найулюбленішим кольором, схоже, в парубка був червоний.

Дитинство шоумена Володимира Остапчука минуло у Вінниці. Хлопчик дуже гарно навчався у школі. Учень завжди приносив додому виключно вищі бали. От тільки у 5-му класі раптово перетворився на двієчника.

Підліток страждав на дислексію. Через цей діагноз Вова не міг читати книжки, абсолютно не розумів значення слів. В Остапчука шалено боліла голова. З настанням пубертатного періоду хвороба відступила.

Володимир Остапчук показав, як виглядав у юні роки

Вова знову почав гарно вчитися й багато читати, залюбки відвідуючи бібліотеку, в якій директоркою була його бабуся. Школу учень закінчив уже з золотою медаллю. На випускному однокласники весь час просили медаль, щоб сфотографуватися. То ледве не втопили її у фонтані.

Остапчук володіє французькою та англійською мовами. Причому англійську вивчив на спір. Тепер дуже вдячний за подібний поштовх. Ведучий і зараз продовжує удосконалювати навички ділової англійської.

Володимир Остапчук показав, як виглядав у юні роки

Хлопчик із дитинства любив усі речі розкладати по своїх місцях. Для нього принципово, щоб нічого ніде не валялося й не було безладу. В дитинстві Володю одягала мама, прищепивши любов до хорошого одягу. Отож і бачимо юнака в червоній сорочці й краватці в тій же колірній гамі.

Поряд на світлині син Остапчука Еван, який неймовірно схожий на татуся, коли тому було 24 роки. З інших дитячих світлин можемо переконатися, що хлопчик і татусь у дитинстві були практично на одне обличчя.

Володимир Остапчук показав, як виглядав у юні роки

На жаль, нині батько дуже рідко навідується в Канаду, де мешкають його діти разом із мамою й першою дружиною Остапчука. Та шоумен регулярно ділиться заробітками з малечею.

Популярне

Схожі статті

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.