Дружина Анатолія Анатоліча повернулася до України з дітьми: як виглядає будинок, в якому оселилася родина

Мирослава Манзюк завітала у гості до Анатолія Анатоліча. Свій відеозвіт журналістка виклала в мережу. Тож можемо уявити всі нюанси побуту багатодітної родини.

В Анатолія Анатоліча з дружиною Юлою дві старші доньки й маленький синочок. Щойно розпочалася велика війна, й родина кілька днів просиділа в підвалі власного будинку, глава родини вивіз дружину з дітьми за кордон.

Як виглядає будинок Анатолія Анатоліча

Сам же повернувся в Україну, лише зрідка виїжджаючи й відвідуючи близьких людей. Тепер сім’я знову возз’єдналася і може показати свій побут у місті Вишгород.

Як виглядає будинок Анатолія Анатоліча

Вільний час усі проводять у вітальні – 12-річна Аліса, 10-річна Лола та 2-річний Ніл займаються власними справами.

Як виглядає будинок Анатолія Анатоліча

Тато Анатолій Анатоліч з гордістю показує куточок, де розвішані його медалі за участь у різноманітних марафонах.

Як виглядає будинок Анатолія Анатоліча

На кухні найчастіше порається бабуся, готуючи спеціальне меню для Ніла. Мама частує родину борщем та пастою з креветками.

Як виглядає будинок Анатолія Анатоліча

На терасі з панорамними вікнами є великий стіл для членів родини та гостей, які частенько навідуються до них. Крізь скло видно басейн, в якому дітлахи полюбляють побовтатися в спеку.

Як виглядає будинок Анатолія Анатоліча

На 2 поверсі розташовані спальні – батьківська, Нілова та дівоча. Тут усе неначе у казці. Сплять сестри на двоярусних ліжках під самою стелею. Для них виділена робоча зона, а перепочити можна на диванчику.

Мама більш суворо ставиться до Аліси та Лоли. Якщо порушують правила, отримують блокування телефону. Та трапляється подібне доволі рідко. Натомість тато ввів традицію щовечора збиратися всім гуртом і розповідати, що трапилося з кожним за прожитий день.

Як виглядає будинок Анатолія Анатоліча

Популярне

Схожі статті

З лососем і полуницею: переможниця “МастерШеф-12” показала новий рівень окрошки – рецепт вже тут

Валерія Матрохіна, українська кулінарка та переможниця проєкту "МастерШеф-12", на особистій сторінці в Інстаграмі розповіла, як готувати незвичайну окрошку.

Чому я раніше не знала цей рецепт? Уся сім’я підсіла на таку вечерю: соковиті пельмені з ідеального тіста

Пельмені - це знайома всім універсальна страва для всієї родини. У домашніх умовах їх можна зробити дуже соковитими та ніжними. Сьогодні ми підготували рецепт, який нікого не залишить байдужим.

В береті і кросівках: Оля Полякова опростоволосилася і у Лондоні нарядилася з французьким шармом (ФОТО)

Оля Полякова показалась на тлі лондонських вулиць у стильному образі з французьким шармом. Новими світлинами співачка поділилась у своєму Instagram.