Катя Осадча взялася до прикрашання ялинки: календар свят здвинувся на 2 тижні, тож слід поспішати (ФОТО)

Минулого року Катя Осадча виступала проти перенесення дат церковних свят. А цьогоріч із подивом з'ясувала, що вже настав час прикрашати ялинку, адже календар змістився.

У своїй Інстаграм-сторіз Катя Осадча поділилася міркуваннями з приводу нового церковного календаря. Тепер ведучій доведеться відзначати День Ангела не 7 грудня, як раніше, а 24 листопада, адже свято Катерини, як і решта інших, змістилося.

Катя Осадча зібралася прикрашати ялинку

Святого Миколая тепер буде 6 грудня, тож настав час прикрашати ялинку, вважає Катя. Поки ще оселя Осадчої та Горбунова ще не поповнилася новорічно-різдвяними атрибутами, зірка вирішила пригадати, як вони всією родиною прикрашали ялинку торік.

Катя Осадча зібралася прикрашати ялинку

Особливо процес захопив маленького Данилка. Та й Вані було цікаво брати участь у дійстві. Допоки матуся розмірковувала про необхідність святкового шопінгу, настав час дітям влягатися спати. Але ніхто не поспішав йти до спальні, оскільки у татуся з синами якраз розгорілася шашкова баталія.

Катя Осадча зібралася прикрашати ялинку

Стара дата відзначання Дня Святого Миколая для подружжя Горбунових стала сакральною. Адже саме 19 грудня 2021 року Катя з Юрою похрестили свого другого спільного синочка Данилка, який народився 19 серпня.

Катя Осадча зібралася прикрашати ялинку

Коли Осадчу запитали, чи планують вони четверту дитину, Катя чесно зізналася, що й Данилко був не запланованим. Та якщо дитя з’явилося на цей світ, батьки радо сприйняли поповнення в родині. Якщо зважити, що пара ведучих одружилася напередодні народження Іванка у лютому 2017-го, можна дійти висновку, що й первісток Горбунова був абсолютно не запланованим.

У Катерини є ще й старший син Ілля від першого шлюбу. Зазвичай він завжди приїжджає на різдвяні свята відвідати маму з братами. Молодик навчається в американському виші. Коли цьогоріч навідається до Києва, поки незрозуміло.

Популярне

Схожі статті

Так роблять “шефи”: як вибрати правильне м’ясо на шашлик, щоб він був соковитим і смачним + рецепт маринаду

Настає тепла літня пора, а отже, настає пора пікніків із шашликом. Сьогодні ми розповімо, як правильно вибирати м'ясо для цієї страви. Також розкриємо секрет приготування найкращого маринаду.

Який манікюр найчастіше робить Настя Каменських: цей стиль ніколи не пасуватиме Тіні Кароль (Фото)

Настя Каменських – одна з найстильніших жінок українського шоу-бізнесу. Вона не лише гарно одягається, а й робить найбільш трендовий манікюр у цьому сезоні.

Рецепт привезла з-за кордону. Тепер усі випрошують ці секрети: соковиті млинці з начинкою по-арабськи

Млинці знайомі всім нам із дитинства, це проста і смачна страва на будь-який момент. У їхнє приготування можна додати креативу. Сьогодні ми підготували ситний рецепт млинців із начинкою по-арабськи.