Слава Дьомін забув про недосяжну Тіну Кароль і заманив на вечір Ксенію Мішину: вже і дітей познайомили

Слава Дьомін розлучився з дружиною, тому може дозволити собі певні вольності на адресу знаменитих самотніх жінок. Тоді як блогеру приписували симпатії до Тіни Кароль, він запросив на побачення іншу.

Ксенія Мішина поділилася у своїй Інстаграм-сторіз світлинами, коли провела час разом зі Славою Дьоміним. Обоє були з синами. Випадково перетнулися на шляху. Шоумен сповістив, що вони з Владом вирішили оглянути Витачівську каплицю в Київській області.

Слава Дьомін проміняв Кароль на Мішину

Слава запросив Ксенію з Платоном приєднатися до них. Тож після спільного перекусу на автозаправці далі вирушили вже вчотирьох. Дісталися до місця без пригод. Хіба що 11-річному Платону більше запам’яталася не сама церковна пам’ятка, а можливість посидіти за кермом.

Слава Дьомін проміняв Кароль на Мішину

Дьомін дозволив хлопчику покермувати, сидячи в нього на колінах, тоді як мама з Владом тусувалися позаду. Знаменитість відзначила від імені свого нащадка:

“Класно з дядьком Славою гуляти – дозволяє за кермом їздити”.

Дорога, певно, виявилася не найкращою, або ж новоспечений водій недостатньо вправним, бо видно, як у руках в акторки труситься телефон. До того ж вона попросила сина зробити так, аби її не нудило. Певно, жартувала. Врешті вся гоп-компанія дісталася села Витачів й відвідала визначну місцеву пам’ятку. Тож вихідні пройшли чудово.

Слава Дьомін проміняв Кароль на Мішину

Слава Дьомін частенько бере інтерв’ю у знаменитостей. Ще навесні регулярно спілкувався з Тіною Кароль. У мережі можна побачити коротеньке відео, як артистка цілує ведучого в щічку. При цьому обличчя Слави вдоволене, а співачка скривилася немов середа на п’ятницю.

Слава Дьомін проміняв Кароль на Мішину

Згодом вони зустрілися на радіо “Люкс ФМ”, де Тіна представляла свій новий трек Honey&Мед. У перервах між ефірами парочка доволі весело спілкувалася. Кароль ще й прикольний портрет радіоведучого намалювала з величезними вухами та круглими очима.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.