36-річна Леся Нікітюк вбралася у білу сукню Мерилін Монро: вийшло навіть краще, аніж оригінал (ФОТО)

Блогерка Леся Нікітюк ще кілька років тому приміряла на себе образ Мерилін Монро. Тепер же згадала про сукню голлівудської зірки й повторила експеримент.

Збираючись у 2018 році в клуб на святкування Гелловіну, Леся Нікітюк вбралася в сукню Мерилін Монро. Образ для такого страшного свята не дуже підходить, оскільки американська актриса була зразком краси, а не жаху. Та Леся не розгубилася й намалювала собі на обличчі кривавий слід помадою.

Леся Нікітюк в образі Мерилін Монро 2018

Минуло 5 років, і знаменитість вирішила повторити подібний експеримент. Сукню наділа ту саму. А от антураж вийшов трішки інший. Все було як у справжньої Мерилін, навіть дуйка, що непристойно задирала низ спідниці.

Леся Нікітюк в образі Мерилін Монро 2023

Ле Монро вийшла нічогосінька. Якщо не знаєш, хто це, то не відразу й здогадаєшся. От тільки справжня Мерилін навряд чи показалася б на люди в теплих капцях – неодмінно взула б черевички на високих підборах.

Леся Нікітюк в образі Мерилін Монро 2023

Сподіваємося, на Лесі не репліка відомої сукні голлівудської зірки. Адже оригінал, в якому Мерилін знімалася в “Семи роках бажання”, продали на аукціоні за 4,6 мільйона доларів. Монро навіки увійшла в історію з кадром із цієї стрічки. Коли стоїть у білій сукні на решітці від вентиляції нью-йоркського метро, а вітерець нахабно задирає легку тканину.

Леся Нікітюк в образі Мерилін Монро 2023

Саме в такому вигляді зірку перетворили на більш ніж 7-метрову скульптуру. Її встановили навпроти приміщення чиказького суду. Кожен охочий міг втрапити під спідницю велетенської Мерилін. За рік Монро перевезли в інше місце. Тепер пам’ятник актрисі подорожує різними місцинами.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.